Dyk ned i vores øvrige 1561 artikler om maskiner

Pil op og pil ned

Traktorsalget i september måned var med pil op. Mere præcist var der en stigning på 12,88 procent i salget i 40 hk-segmentet for nyregistrerede traktorer i forhold til samme måned sidste år. I 200 hk-segmentet, som i længere tid har været stigende, er pilen til gengæld nedadgående, med et salg pr. september 2023 på 779 nyregistrerede traktorer mod 821 i 2022. John Deere er Danmarks mest solgte traktor med en markedsandel på over 26 procent.

Viser Metsjö-vogne frem og lancerer jubilæumskampagne

Mange muligheder med fleksibel rækkesåmaskine

Hos tyske Horsch ser man perspektiver i rækkedyrkning af flere afgrøder. Maestro TX-såmaskinen er et bud på en rækkesåmaskine med stor fleksibilitet.

Väderstad lancerer ny Seed Hawk 600-900C på Agritechnica

Väderstad præsenterer deres nye no-till såmaskine, Seed Hawk 600-900C, ved verdenspremieren på Agritechnica-udstillingen i Hannover. Den nye Seed Hawk 600-900C er bygget over det velafprøvede Seed Hawk skær-koncept og er designet til både det europæiske og det internationale marked.

Øvelse gør mester

Joni Manpower Entreprenør fra Mesinge har godt gang i blandt andet anlæg af plæner. - Vi har sat os for at være de bedste og de billigste. Det bliver vi ved at øve os og ved at nørde i udstyr, siger direktør Jonas Nielsen.

Svensk markedsplads fordobler maskinsalg til Danmark

Den svenske krone har mistet værdi i forhold til den danske i løbet af det seneste år. Det er især mærkbart, når det gælder brugtmarkedet for maskiner, værktøj og køretøjer. Ny statistik fra den svenske markedsplads Klaravik viser, at salget til Danmark er steget med 100 procent på bare ét år.

Ny importør af robuste svenske vogne

Karsten Svenningsen Maskiner i Roslev bliver importør af Metsjös store vognprogram.

Agritechnica er tilbage efter fire års pause

Landbrugsmaskinudstillingen Agritechnica melder alt udsolgt på de knap 40 hektar store udstillingsarealer i messecenteret i Hannover.

Guld til New Holland

Agritechnicas innovationsjury har tirsdag uddelt én guld- og 17 sølvmedaljer. Juryen havde modtaget 251 innovationer, hvoraf de 218 blev godkendt af DLG’s Innovationsjury.

17 sølvmedaljer

En Agritechnica Innovations Sølvmedalje gives til en innovation til et eksisterende produkt, sådan at en betydelig forbedring i funktionalitet og proces opnås. Her er alle 17 sølvmedaljer.

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.