Mammen Mejerierne køber sydfynsk osteproducent

Den store danske osteselskab, Mammen Mejerierne, føjer endnu et selskab til koncernen, da man har indgået en aftale om overtagelse af Kirkeby Cheese Export A/S.

Det skriver Mammen Mejerierne i en pressemeddelelse.

Formålet er at vækste på foodservice-segmentet både i Kirkeby Cheese Export, men også i Mammen Mejeriernes eksisterende foodservice-forretning samt styrke positionen på eksportmarkedet.

- Kirkeby Cheese Export er en solid og veldrevet familieejet virksomhed, som passer godt ind i Mammen-koncernen. Vi har samarbejdet med Kirkeby Cheese Export og Per Kildegaard i mange år, og vi er derfor rigtig glade for, at vi kan være med til at fortsætte den gode forretning, som Per har skabt. Desuden glæder vi os over, at Per har indvilget i at fortsætte i bestyrelsen, lyder det fra Lars Staunsbæk, adm. direktør for Mammen Mejerierne i en pressemeddelelse.

Mammen Mejerierne er allerede underleverandør til Kirkeby Cheese Export og producerer blandt andet blåskimmelost og hvide oste, som Kirkeby Cheese Export sælger i eget brand »SOL«.

Den adm. direktør i Mammen Mejerierne påpeger, at der ikke vil opleves ret mange ændringer for kunder eller eksisterende medarbejdere.

- Som led i at sikre fremtiden for Kirkeby Cheese Export har det været helt naturligt at kigge på Mammen Mejerierne. Vi har samarbejdet i mange år, og jeg har stor tiltro til, at Mammen Mejerierne er det rigtige match til at drive Kirkeby Cheese Export videre i fremtiden, siger Per Kildegaard, ejer af Kirkeby Cheese Export.

Kirkeby Cheese Export belv stiftet i 1985. Selskabet beskæftiger ni ansatte og omsætter for cirka 150 millioner kroner.

Læs også