Andreas vil indtage den globale scene med veganske måltidskasser

Da Andreas Broch for nogle år siden arbejdede som personlig træner, øjnede han en forretningsmulighed i at tilberede og sælge sunde og veganske måltider til sine klienter. Kundetallet er siden vokset fra en håndfuld til flere hundrede, og i dag er den 28-årige østjyde direktør i virksomheden Gaia og har en umættelig sult på at skubbe til den grønne dagsorden.

Andreas Broch er en fyr »med krudt i røven«. Det siger han i hvert fald selv, og meget tyder på, at der er noget om snakken.

Han begyndte at læse erhvervsøkonomi ved Syddansk Universitet i 2010, men fandt hurtigt ud af, at det kontorjob, han havde gået og drømt om, alligevel ikke var lykken. Herefter rejste han meget rundt, forsøgte sig som professionel pokerspiller, og siden som personlig træner.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om 30 under 30

Følg med, når der stilles skarpt på 30 under 30 i landbruget. Læs, hvad der driver 30 unge med prominente positioner eller bemærkelsesværdige bedrifter.

Læs mere her

Læs også