Maskin-hjælpen er aldrig længere væk end telefonen

Traditionen tro er Brdr. Thorsen Maskincenter på plads med et bredt udvalg af maskiner og redskaber på dyrskuepladsen i Fjerritslev.

Brdr. Thorsen stiller med et bredt udvalg af maskiner og redskaber til årets dyrskuer. Arkivfoto: Line Brusgaard

Traditionen tro er Brdr. Thorsen Maskincenters Nykøbing Mors-afdeling på plads på Fjerritslev Dyrskue, mens Dyrskuet Thy-Mors også er et fast stop på tour-planen.

- Vores holdning er, at man selvfølgelig støtter op om de lokale skuer, siger afdelingsleder og salgschef hos Brdr. Thorsen, Nykøbing Mors, Klaus Andersen, der bestemt også ser værdi i at være til stede på dyrskuepladsen.

- Det er selvfølgelig altid svært at sige, hvad der ville ske, hvis ikke vi var på plads på dyrskuerne, men det plejer at give anledning til nogle gode snakke, og det hænder da også, at vi pludselig får forespørgsler fra folk, der ikke handler hos os i forvejen. Så vi tror på, at det giver et eller andet, fortæller han.

På dyrskuepladsen i Fjerritslev får de besøgende mulighed for at opleve et bredt udvalg Massey Ferguson-traktorer, samt et udpluk af de andre produkter, som Brdr. Thorsen forhandler. Blandt andet maskiner fra Kverneland, tipvogne fra Hummel og Western, samt fuldfodervogne fra Siloking.

- Vi vil gerne fortælle, at Brdr. Thorsen er en lokal maskinhandler, uanset hvor du bor i det nordjyske, så er vi ikke længere væk end telefonen. Vi tilbyder hele maskinpaletten: fra marken pløjes til den skal høstes, samt de maskiner der bruges i forbindelse med fodring med mere. Derudover har vi et af markedets bedste og mest variable finansieringsløsninger, siger Klaus Andersen.

Læs mere om Dyrskuer 2024

Dyrskuerne er et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundene på landet. Samtidig kan det være en stærk indgang til landbruget. Her er alt, hvad du skal vide om årets dyrskuer.

Læs mere her

Læs også