Mange aktiviteter i Spisekammeret

Foredrag og mange andre aktiviteter i Spisekammeret, hvor der også er rig lejlighed til at teste smagsløgene.

Der er bogstaveligt talt noget for enhver smag i Spisekammeret. Traditionen tro er der nemlig mulighed for at smage både vådt og tørt, og der vil være mulighed for at høste masser af inspiration – både gennem workshops og foredrag under skuet.

Slagteren og TV-kokken Michael Museth går i Det Aktive Køkken og vil hver dag klokken 14 servere smagsprøver og fortæller om de glemte udskæringer på koen.

Kollegaen Umut Sakarya gæster også Spisekammeret, og han giver alle tre dage inspiration gennem et foredrag om hverdagsretter med bælgfrugter.

Man kan vanen tro også finde Mejnerts Mølle i Spisekammeret, og det er blandt andet med et rugværksted, hvor man selv kan prøve at male mel.

Tour de Kartoffel

I samarbejde med Dansk Kartoffelråd kan man lørdag klokken 16 også komme til workshop med Umut Sakarya og madhistoriker Bettina Buhl fra Det Grønne Museum.

De to, der begge er repræsenteret i Danmarks Kartoffelråd, vil tage dyrskuegæsterne med på en kulinarisk rejse, hvor de dykker ned i kartoflens vidunderlige verden, fyldt med viden, humor og selvfølgelig lækre smagsprøver.

Umut Sakarya og Bettina Buhl vil afsløre kartoflens hemmeligheder, inspirere til nye måder at tilberede denne alsidige ingrediens på, og fejre dens betydning for bæredygtighed og ernæring.

Dyrskuet har i øvrigt udvidet fødevareudstillingen i Spisekammeret, så der vil i år være udendørs stande, og det er blandt andet med en stor stand for iværksættere.

Læs også