Klar til to dage med dyrskue i Horsens

Horsens Dyrskue melder klar til at åbne dørene for Danmark ældste dyrskue i weekenden den 15. - 16. juni.

Der vil igen i år være masser af flotte dyr til bedømmelse i ringen på Horsens Dyrskue. Arkivfoto Horsens Dyrskue byder igen i år på masser af aktiviteter og underholdning for børnene. Arkivfoto

Danmarks ældste dyrskue i Horsens melder klar til at åbne dørene og byde velkommen til dyrskue for 152. gang – igen i år med gratis entré.

Horsens Dyrskue melder om stigende interesse for dyreudstillingen og ikke mindst stand-udstillingen, som i år vil fylde hele dyrskuepladsen.

I år vil der på pladsen være omkring 77 heste, 80 kødkvæg og 60 malkekvæg samt 15 får.

- Så der bliver fyldt godt op i de gamle stalde fra 1948, hvor stemningen er den rene Morten Korch idyl, lyder det fra arrangørerne.

Aktiviteter for alle

Pladsen vil være fyldt med aktiviteter lige fra kaninhop, grisevæddeløb, pony ridning, klipning af får, laser skydning samt stort madtelt med mulighed for en rigtig lækker middag til overkommelige priser.

Der vil også være et gratis legeområde »Bondegårdsland« hvor de mindre og barnlige sjæle kan slå sig løs i halmborgen, kører bane for pedaltraktorer m.m.

Udover bedømmelse af dyrene i den store ring, vil der være forskellige aktiviteter for publikum med både hesteshow og fremvisning af veteran traktorer.

Både nye og erfarne udstillere

Af stand udstillere er bestyrelsen glade for at de i år kan byde velkommen til både nye og tidligere udstillere.

Særligt er arrangørerne glade for igen at have de store maskinudstillere tilbage på pladsen, da der i år vil være både Dansk Maskincenter, Yding Smedie & Maskiner, Nellemann samt AP maskiner.

Der vil være et bredt udvalgt af store maskiner til minilæssere og øvrigt have/park udstyr, så både den professionelle landmand kan slå en handel af på en traktor i millionklassen, samt det lidt mindre grej til hobbysegmentet eller parcelhusejeren, hvor man kan få alt i udstyr til haven og værkstedet.

Derudover vil der være et stræde med mindre gårdbutikker og lokale fødevareproducenter.

Skuet er åbent lørdag d. 15. juni fra kl. 9-17 og søndag d. 16. juni fra kl. 9-15. Følg med på hjemmesiden www.dyrskuet-horsens.dk hvor det fulde program kan ses.

Læs også