Nordvestsjællændere kan få attraktivt lån til spildevandsrensning

Et samarbejde mellem Watersystems og Dragsholm Sparekasse skal hjælpe med at skabe bedre vandmiljø i Nordvestsjælland.

Blandt de mange udstillere på Dyrskuepladsen var Watersystems A/S, der gjorde reklame for et godt tilbud til nordvestsjællandske lodsejere.

Watersystems har nemlig indgået et eksklusivt samarbejde med Dragsholm Sparekasse, som kan hjælpe de nordvestsjællændere, der har modtaget et påbud om forbedret spildevandsrensning.

- Regeringens ønske om et renere vandmiljø har blandt andet medført krav om bedre rensning af spildevand, primært i det åbne land, hvor der ikke er offentlig kloakering, fortæller Claus Ødum Jørgensen, der er salgsdirektør i Watersystems.

- Det er, tilføjer han, selvfølgelig en udskrivning for de enkelte lodsejere, der får sådan et påbud. Vi taler om en investering, der koster fra 85.000 kroner og opefter.

625 kroner pr. måned

- Det er naturligvis noget, man selv kan stå for og måske selv finansiere, men vi kan også hjælpe med det. Med det samarbejde, vi har lavet med Dragsholm Sparekasse, kan man få investeringen finansieret til bare 625 kroner pr. måned over 15 år, fortæller Claus Ødum Jørgensen videre.

Han oplyser samtidig, at lånet har samme lave rentesatser, som de grønne energilån, som det nordvestlige pengeinstitut giver til andre miljøvenlige investeringer.

Claus Ødum Jørgensen ser frem til, at Watersystems og Dragsholm Sparekasse i samarbejde med de berørte lodsejere forbedrer spildevandet i Odsherred.

- Helt overordnet leverer vi et anlæg, hvor alt spildevandet kommer ind i den ene side og efter en biologisk rensning kommer vandet rent ud på den anden side, forklarer Claus Ødum Jørgensen, der selvfølgelig giver en grundigere forklaring til interesserede lodsejere.

Læs mere på www.watersystems.dk

Læs også