Ribe Dyrskue udsolgt på rekordtid

Alle pladser er revet væk på rekordtid til dette års Ribe Dyrskue, der finder sted den 26. juli.

Erhvervsudstillingspladserne er blevet udsolgt på rekordtid op til 2024-udgaven af Ribe Dyrskue.

Der er rift om pladserne på landets ældste dyrskueplads.

For andet år i træk melder dyrskuet i Ribe om alt udsolgt tidligere end nogensinde før.

Sidste år blev der udsolgt i slutningen af april, men i år er det altså endnu tidligere. Knap 100 virksomheder har sikret sig en plads i erhvervsudstillingen.

- Vi har kun lige solgt den sidste stand, og der er allerede en enkelt virksomhed på ventelisten. Det er bare fedt at mærke så stor en opbakning, siger dyrskuets tovholder, Jens Christiansen.

Flere rekorder

Dyrskuet har de seneste år været i fremgang, og det har resulteret i utallige rekorder.

De seneste to år er der sat publikumsrekorder med over 12.000 besøgende. Også når det kommer til de firbenede har dyrskuet oplevet fremgang: I 2021 slog antallet af dyr alle rekorder med 384 tilmeldinger og efterfølgende har antallet holdt sig på samme høje niveau.

Nye udstillere

Blandt de mange erhvervsudstillere deltager 12 virksomheder for første gang. Her finder man blandt andre Nellemann Machinery, Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter og SB Byggeri. Til at stille sulten vil der også være nyt at finde på pladsen – for eksempel hos Møllers hjemmebag og Sønderskovmølle Minigrise.

Tidligere har arrangørerne brugt meget tid på at finde nye udstillere, men på det seneste er udstillerne i højere grad vendt tilbage år efter år, og flere virksomheder er begyndt selv at henvende sig.

- Den enorme opbakning og interesse giver os en forpligtelse til, at resten af dyrskuet også bliver en succes. Så det vil vi arbejde hårdt på den næste tid, siger Jens Christiansen.

Årets program er stadig i støbeskeen, men sikkert er det, at man vil kunne opleve agility, kaninhop, grisevæddeløb, hesteparade, børnedyrskue, gummistøvlekast og meget mere.

Ribe Dyrskue er blevet afholdt på Hovedengen i Ribe siden 1865.

Læs også