Jubilæumsfest med brede smil

Jubilæumsfest i Østdansk Landboforening, hvor medlemmer og medarbejdere havde nogle sjove og hyggelige timer.

Det er 25 år siden, at landbocentret i Rønnede blev indviet. Pladsen i den røde bygning var dog for trang til jubilæumsfesten, som i stedet foregik i teltet til venstre. Forrest er det skulpturen »Brydningen«, som fik et par ord med på vejen af komikeren Sebastian Dorset. Foto: Jesper Hallgren Det skabte højlydt latter, da en festdeltager gjorde opmærksom på, at Sebastian Dorsets kæreste ikke havde grund til at være jaloux. Foto: Jesper Hallgren Sebastian Dorset stod for et underholdende indslag til jubilæumsfesten i Østdansk Landboforening. Foto: Jesper Hallgren

Mere end 100 medlemmer og medarbejde fra Østdansk Landboforening markerede med en jubilæumsfest for nylig, at det er 25 år siden, at landbocentret på Center Allé i Rønnede blev indviet.

Mange medarbejdere har gennem åerne haft arbejdsplads i bygningen, som har været et godt samlingspunkt for medlemmerne og et rådgivningscenter med høj faglighed.

Til daglig er rammerne i landbocentret perfekte, men pladsen var dog for trang til jubilæumsfesten, som i stedet foregik i et stort telt ved siden af, hvor der bedre kunne skabes »corona-venlig« afstand.

Meteor-nedslag

Her fik medlemmer og medarbejdere en dejlig jubilæumsfrokost, og de havde nogle hyggelige timer, der undervejs bød på sange, festtaler og underholdning med komikeren Sebastian Dorset, som fremskabte brede smil på læberne.

Sebastian Dorset kom på humoristisk vis blandt andet ind på forskellen mellem land og by, ligesom »Brydningen« – den specielle statue foran landbocentret – også fik et par ord med på vejen.

- Jeg havde på forhånd hørt noget om en status hos jer. Jeg blev dog overrasket, da jeg så den. Jeg har nemlig ikke hørt, at der har været et meteor-nedslag i Rønnede, kom det til stor morskab fra Sebastian Dorset.

- Med de murbrokker, der er smidt, er I sikret en vis form for dækning, hvis tyskerne kommer igen. Man kan roligt fastslå, at I da har fået noget for pengene, lød det videre fra komikeren.

Ingen grund til jalousi

Sebastian Dorset måtte dog konstatere, at han ikke selv stod for den største latter. Den kom således efter en »klar besked« fra en kvinde i festteltet, da han var ved at runde af.

- Jeg skal snart hjem til min kæreste. Hun er lidt den jaloux type, lød det fra Sebastian Dorset.

- Det behøver hun da ikke at være, kom det resolut fra den kvindelige festdeltager, som med den bemærkninger straks fik skabt højlydt latter i teltet – også hos komikeren selv.

Læs også