Østdansk Landboforening åbner afdeling i Nordvestsjælland

Med indgangen til det nye år åbner Østdansk Landboforening nyt kontor i Hagested nær Holbæk.

Gennem den seneste tid er syv nye medarbejdere blevet ansat i Østdansk Landboforening, der i den forbindelse åbner et nyt kontor i Hagested nordvest for Holbæk.

Der er tale om syv nye medarbejdere i økonomi, der alle er fulgt i Nanna Linds fodspor. Nanna Lind forlod i november posten som kontorleder i Odsherreds Landboforening til fordel for et job i Østdansk Landboforening, og nu følger en række af hendes tidligere kollegaer altså samme vej.

Der er tale om seks økonomiassistenter – Bettina Magnusson, Birthe Holm, Hanne Andersen, Henrik Søgaard Pedersen, Stina Gyldenvang og Tobias Ungermand – samt Naja Ravnsdal Rasmussen, der er juniorkonsulent.

Langt fra hovedkontoret

- De bor alle langt fra vores hovedkontor i Rønnede, så det er ikke muligt for dem at pendle hver dag. Derfor har vi oprettet et kontor på Præstebrovej 15 i Hagested nordvest for Holbæk, hvor de nyansatte vil være placeret, fortæller Mette Engel, direktør i Østdansk Landboforening.

Hun oplyser, at ejendommen i Nordvestsjælland blandt andet er udstyret med mødelokaler, kontorer og arkivplads, ligesom der er gode parkeringsforhold.

- Vi vil holde personalemøder, økonomimøder, kurser og så videre i Rønnede, men vi vil kommunikere og hjælpe hinanden via telefon, teams og digitalisering for at sikre, at opgaverne kan løses i fællesskab.

De nye østdanske medarbejdere i Nordvestsjælland har stor erfaring med bogføring, opgørelse af regnskab, lønsystemer, moms, skat som løses i Ø90 sat E-conomic. De kan således fra dag et hjælpe kunder både i landbruget samt øvrige erhverv.

Med de syv nyansættelser kommer medarbejderlisten i Østdansk Landboforening op på 60 personer.

Læs også