Katastrofe for økologiske produkter

Salget af økologiske produkter i Frankrig er stort set forsvundet det seneste års tid. Formand gentager flere gange, at det økologiske marked er en katastrofe.

På trods af de franske forbrugeres traditionelle ønske om kvalitetsprodukter, der gerne må koste lidt mere, er markedet for økologisk kød og kødprodukter stort set forsvundet.

Det fastslår Andre Sergent på en netop afholdt konference i den franske by Rennes. Han er formand for den regionale landboorganisation i den franske region Bretagne, hvor 80 procent af de franske griseproducenter findes.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også