Ny Thaler-forhandler på Djursland styrker Thalers forhandlernetværk

Den 31. maj starter Birkballe & Nicholaisen ApS op som den nyeste af nu 22 Thaler-forhandlere i Danmark. Nyheden markeres til forhandlerens Åbent Hus-arrangement samme dag.

Birkballe & Nicholaisen ApS har en solid historie inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner og fejrer i år deres 10-års jubilæum, men deres rødder strækker sig tilbage til 1969. Med medarbejdere, der har fejret både 30- og 40-års jubilæum, tilbyder Birkballe & Nicholaisen en dybdegående ekspertise og pålidelighed, som kunderne på Djursland kan stole på.

- Det er en fornøjelse at kunne tilføje Birkballe & Nicholaisen ApS til vores forhandlernetværk. Den professionelle service som deres erfarne team tilbyder, passer perfekt sammen med Thalers kvalitetsprodukter. Vi ser frem til et godt samarbejde og er sikre på, at deres engagement og ekspertise vil bidrage til at styrke Thalers tilstedeværelse på Djursland, siger Rasmus fra Thaler Danmark.

Thaler passer ind i Birkballe & Nicholaisens nuværende forhandler-sortiment, der inkluderer andre anerkendte og tyske mærker som Deutz-Fahr og Pöttinger. Ved at tilføje Thaler til deres sortiment stræber de efter at udvide deres tilbud til de lokale landmænd og entreprenører og dermed sikre, at kunderne altid får produkter af høj kvalitet, uden kompromiser.

- Vi er gået efter noget, der har kvalitet, siger den daglig leder hos Birkballe & Nicholaisen, Michael Nicholaisen.

- Vi gider ikke produkter, der går i stykker, når man kigger på dem – det er livet simpelthen for kort til. Med Thaler får vi produkter, som vi kan stole på, og som vores kunder vil sætte pris på.

Åbent hus

Birkballe & Nicholaisen ser frem til at introducere Thalers minilæssere til deres kunder, og de forventer en positiv modtagelse af det nye brand. De planlægger et åbent hus den 31. maj, hvor kunder kan opleve tre Thaler-maskiner samt en bred vifte af nye og brugte maskiner på lager. Der vil være klassisk åbent hus-hygge med pølser, øl og vand og alle er velkomne på adressen, Mørkevej 8, 8410 Rønde.

OM THALER

Minilæssere og teleskoplæssere gennem 30 år

Thaler GmbH er en producent baseret nær München og har været i branchen i snart 30 år. Firmaet blev startet af far og søn, der udviklede en minilæsser til egen gård og fokus har således altid været på at producere pålidelige kvalitets-maskiner der bliver ved med at køre, er nemme at servicere og så billige at vedligeholde som muligt. Thaler producerer i dag minilæssere fra 1,5 til 3 ton samt tre modeller af teleskoplæssere.

Læs også