En forretning med flere driftsgrene

Hos Gelsted Transport breder viften af kompetencer sig ud over flere driftsgrene.

På denne byggeplads i Vissenbjerg står Gelsted Transport for jord, kloak og belægning til 34 lejemål.

Gelsted Transport er en gammel vognmandsforretning, som Arne Hansen, Peter Hansens far, startede op tilbage i 1964. Peter Hansen har siden overtaget forretningen i 2005, mens Arne Hansen fortsat tager del i arbejdet.

- Det har altid mest været en vognmandsforretning, men entreprenørdelen er blevet til mere og mere. I dag har vi fem lastbil kørende, samt fire medarbejdere der udelukkende arbejder med entreprenøropgaver. I alt er vi 11 mand, hvoraf en er på kontoret, fortæller Peter Hansen om firmaet, der har til huse i Brenderup.

Med en central beliggenhed ligger opgaverne både på Vestfyn og i Trekantområdet.

Alt i transport - og mere til

Gelsted Transport klarer alle former for transport. Det gælder både krankørsel, containertransport og levering af byggematerialer. Indenfor entreprenørområdet er de aut. kloakmestre og klarer stort set det hele, herunder bundopbygning, støbearbejde og udgravning til veje og pladser.

- Vi siger ja til de fleste opgaver, og lejer andre vognmænd og kolleger ind, hvis der er tale om større opgaver, eller vi ikke selv har grejet til det, forklarer Peter Hansen og fortsætter:

- Herudover har vi en jordmodtagelse, hvor folk kan komme af med jord fra byggerier. Her har vi et par dozere til at køre, ligesom vi netop har overtaget Hågerup Grusgrav i Korinth, hvortil en ny mand er ansat til at passe den.

Store og små opgaver

Denne dag, hvor Landbrug Fyn møder Peter Hansen, er det på en byggeplads i Vissenbjerg.

- Her står vi for jord, kloak og belægning til 34 lejemål. Sideløbende har vi gang i et par sommerhuse, og et par større projekter med kloakering i Odense, ligesom der er opgaver i forbindelse med motorvej og letbane.

- Så vi har alt lige fra de helt små entreprenøropgaver, til de lidt større projekter, fortæller Peter Hansen, der ikke lægger skjul på, at han ligesom kollegerne i samme branche har ordrebogen godt fyldt i denne tid.

Læs også