Danish Agro støtter unge maskinmontører

Grovvarekoncernen Danish Agro har valgt at give 30.000 kroner til unge maskinmontører, der gerne vil på et udlandsophold.

Danske Bank har udvalgt en række virksomheder, den mener har gjort en særlig forskel, og med dette fulgte en donation på 15.000 kroner. Derudover spæder Danish Agro til med yderligere 15.000 kroner.

- Mange unge maskinmontører går med en drøm om at komme til udlandet som en del af deres kompetenceudvikling, men hvor det økonomisk er en udfordring at realisere. Med donationen fra Danske Bank og den pulje penge, vi har valgt fra Danish Agro at lægge oveni, har vi nu muligheden for at støtte en række unge i både deres faglige og personlige udvikling, som et udlandsophold kan give, fortæller Jens Skifter, koncerndirektør for Danish Agros Maskindivision.

En af de unge maskinmontører, der får glæde af donationen fra Danish Agro, er Mads Otte fra Røstofte Maskiner. 

- Jeg har flere kammerater, der har været af sted og talt godt om det, så jeg har et stykke tid selv gået med tanken om at komme på et udlandsophold. Australien vil være en oplagt mulighed, da jeg her vil kunne udnytte tiden bedre og tage af sted om vinteren, hvor der ikke er så stor travlhed herhjemme, men hvor der er sommer og fuld gang i høsten i Australien, fortæller Mads Otte.

Læs også