Valtra lancerer nyt LED-lys

Valtra lancerer nu et nyt LED-arbejdslyssystem på Unlimited-modellerne, der muliggør at tilpasse arbejdslyset til varierende arbejdsforhold.

Valtra Unlimited har introduceret et nyt LED-arbejdslyssystem, der muliggør for traktorførere at tilpasse deres arbejdslys til varierende arbejdsforhold. Traktorførerne kan vælge deres foretrukne farvetemperatur, som varierer fra et varmt gult på 2700K til et koldt blåt på 6500K, samt lysintensitet fra 0 til op til 2900 effektive lumen.
LED-arbejdslyssystemet tillader også brugerne at gruppere forskellige arbejdslys og kontrollere dem via systemets fjernbetjening eller en app på mobilen.

Systemets alsidighed sikrer, at brugerne kan finde deres foretrukne lys- og farveniveau, som passer til det arbejde og de forhold, de opererer under. Ved kørsel i sneklædte, støvede eller tågede forhold reducerer en lavere farvetemperatur blændingen.

- Vi er bevidste om, at traktorførere ofte arbejder under udfordrende forhold og stadig har behov for sikker belysning til deres arbejde. Med Valtra Unlimited arbejdslyssystem kan traktorførerne opnå det præcise lysniveau, de har brug for, uden at belaste deres øjne eller blænde mødende trafik. Nu kan førerne nemt og smart justere deres lysopsætning, selv uden for traktoren, via deres smartphone, siger Petri Loukiala, Senior Manager for Brand Management, Unlimited Operations hos Valtra.

Arbejdslyssystemet fra Valtra Unlimited blev oprindeligt præsenteret på Valtras nye sjette generation af S-serien på Agritechnica sidste år. Systemet er nu tilgængeligt for alle nye bestillinger af N-serien, T-serien og Q-serien.

Læs også