Landmand åbner gården til livekoncert

Hvad gør man, når man er vant til at være til musikfestival om sommeren, men hvor coronarestriktioner har blokeret for Roskilde Festival, Smukfest og Grøn Koncert? Jo, man laver da bare sin egen festival. 

Sådan har Simon Hansen-Nord i hvert fald valgt at gribe tingene an. Den 24. juli holder han således en koncertdag på Svinningegården ved Holbæk med navne som Carpark North, Jonah Blacksmith,  Scarlet Pleasure og L.I.G.A samt Peter og de andre kopier på plakaten.

– Jeg plejer altid at være til festival i løbet af sommeren, og da den ene festival efter den anden blev aflyst, kunne jeg bare se, hvordan de stakkels artister og gæster mistede håbet om en dejlig sommer med livemusik og kolde fadøl. Med det i tankerne, og med et meget kort tilløb satte jeg SVG Sommerkoncert op. Et par opringninger senere begyndte tingene at tage fart, og nu glæder jeg mig til at høre musikken spille i parken, siger Simon Hansen-Nord ifølge gaffa.dk. 

Koncerterne bliver afholdt i godsets park, der er omkranset af bøgetræer, med godsets hovedhus som kulisse, mad og prisvindende fadøl fra Krenkerup Bryggeri.

– Der er ingen andre musikarrangementer, der kan hamle op med kulissen – det er bare smukt fra ende til anden. Forhåbentlig kan vi byde på en helhedsoplevelse, som pirrer alle sanser. Jeg glæder mig vildt meget til at se den gamle park blive fyldt med musik og glade mennesker, siger godsejeren.

Der er sat 2.000 billetter til salg på Ticketmaster til koncertdagen. 

Læs også