L&F ansætter ny cheføkonom

Landbrug & Fødevarer har pr. 1. september ansat Martin Kristian Rants Brauer som ny cheføkonom. Han kommer fra konsulenthuset HBS Economics, hvor han som partner i virksomheden tidligere har foretaget analyser for blandt andet Landbrug & Fødevarer og andre større erhvervsorganisationer, virksomheder samt ministerier.

Tidligere i karrieren har han været afdelingschef i Damvad og før det ansat i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Martin er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet, hvor han også har været ansat.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at styrke fødevareklyngen og sætte erhvervet på den samfundsøkonomiske dagsorden, siger den nye L&F-mand, der bor i Roskilde.

Martin vil referere til Per Vesterbæk, der i samme ombæring overtager det overordnede ansvar for afdelingen Analyse & Statistik.

- Vi har i Martin fundet en dygtig cheføkonom med stærke økonomfaglige kvalifikationer inden for vækst, produktivitet og beskæftigelse, der alle er emner, der står højt på L&F-dagsordenen. Derfor glæder vi os meget til at få Martin med ombord. Endelig skader det bestemt ikke, at Martin har gået i tysk skole og derfor både kender det tyske marked og behersker det sprog, som tales på fødevareklyngens største eksportmarked, siger Per Vesterbæk.

Martin Kristian Rants Brauer overtager efter Frank Øland, der i foråret skiftede tilbage til Danske Bank som ny chefstrateg i banken.

Læs også