Uændret tysk notering for slagtesvin

Den tyske slagtesvinenotering er i dag uændret 2,20 euro pr. kg.

16,39 kroner – eller 2,20 euro lyder niveauet for den tyske slagtesvinenotering på, og dermed er den uændret i forhold til sidste uge. Det skriver Danske Svineproducenter i en nyhedsmail.

- Slagtesvineudbuddet er ikke stort på det tyske marked for tiden, og det er p.t. ikke nemt for omsætterne at dække slagteriernes efterspørgsel. Efter forlydender er der ikke opstået en udbudspukkel på det tyske slagtesvinemarked i forbindelse med de seneste helligdage.

- På kødmarkedet stiger efterspørgslen efter grisekød i forbindelse med aspargessæsonen og den forsinkede start på grillsæsonen. Imidlertid ikke for alle produkter. For eksempel påstår de store tyske slagterier, at prisniveauet for biprodukter stadig ikke lever op til forventningerne, skriver Danske Svineproducenter, og tilføjer:

- I denne uge er de prispositive impulser fra kødmarkedet derfor ikke endnu tilstrækkelige til en prisstigning på det tyske slagtesvinemarked.

- Efter forlydender er der ikke opstået en udbudspukkel på det tyske slagtesvinemarked i forbindelse med de seneste helligdage

Danske Svineproducenter

Læs også