Svin 15-07-2021 09:22:17 Levér slagtesvinene ved den korrekte vægt Målet er at komme under én procent undervægtige grise og samtidig ligge på maksimalt fire procent overvægtige. Udvejningen til slagtning begynder 7-8 uger efter indsættelse - alt efter, hvilken fodringsstrategi, der køres efter. Foto: Erik Kjærgaard Christensen Af Erik Kjærgaard Christensen ekc.vendila@post.tele.dk Gem Forberedelserne til levering af slagtesvin begynder på sin vis allerede ved grisenes ankomst til slagtesvinestalden.Når grisene ankommer, skal der opsættes en seddel, der er nem at se og komme til, ved dørene ind til alle sektioner. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også Tysk smågrisenotering er uændret PRRS: Antistofdeklarering ved årsskiftet – få taget blodprøverne So-Liv: Fra 23 til 12 procent dødelighed Er dødeligheden for høj i soholdet? Føler sig ikke hørt: - Rengøring af lastbiler skal være bedre Flere bedrifter kommer over 40 grise pr. årsso