Vedligeholdelses- og rengøringskit til småmaskiner

Selv produkter af højeste kvalitet har brug for løbende vedligeholdelse og omhyggelig pleje. Derfor tilbyder Stihl Care & Clean Kits og Stihl Service Kits, som er tilpassede til maskiner.

Service og regelmæssig vedligeholdelse af maskiner og værktøj sikrer, at de fungerer korrekt og holder længe.

For at lette den løbende vedligeholdelse tilbyder Stihl servicekit til et stort antal maskiner – fra motorsave og græstrimmere til hækkeklippere, og løvblæsere. Servicekittet er specialudviklet for at passe til den respektive maskine og indeholder vigtige komponenter for nem og regelmæssig vedligeholdelse af f.eks. luftfilter, tændrør og brændstoffilter.

Til haveredskaber såsom plæneklippere og robotplæneklippere, men også hækkeklippere og græstrimmere findes forskellige service-kits, som hjælper brugeren med at rengøre produkterne nemt og smart.

Langsigtet investering

Stihl produkter er beregnet til at holde længe og er en langsigtet investering. Ved hjælp af regelmæssig vedligeholdelse og rengøring, bevarer maskinerne deres høje ydelse endnu længere.

- Vores forhandlere er altid parate til at hjælpe kunderne med service og andre ting, men man kommer også langt ved selv at pleje sine maskiner. Det er muligvis ikke det sjoveste, men det er nemt og giver et bedre slutresultat, siger Mats Gustafsson, nordisk produktchef hos Stihl.

De to nye service-kits serier fås hos autoriserede Stihl forhandlere.

Læs også