Dyk ned i vores øvrige 404 artikler om business

Nyt grønt fagligt fællesskab springer ud

Fagforeningerne DM, JA og DSL er gået sammen om at danne et nyt fagligt hjemsted for alle med en grøn faglighed, interesse eller ambition. BIO, som det nye faglige fællesskab hedder, vil udvide horisonter og inspirere til, at grønne fagligheder samles, videndeler og debatterer det, der rør sig i forhold til den grønne omstilling.

Hollandsk ernæringsproducent forstærker sit danske kontor efter opkøb

Den hollandske producent af ingredienser til foder DSM er nu ved endeligt at lægge sine kræfter sammen i sin nordiske afdeling i Danmark, efter man i 2020 opkøbte østrigske Biomin.

Presset forsyningssituation har lettet sig hos gødningsproducent

Efter en periode med udfordringer for at fremskaffe de ønskede mængder af råvaretypen N32, er den danske producent af flydende gødning DanGødning nu ved at være godt med igen.

Ung sydfynsk vinproducent modtager investering fra anden side

Den 28-årige Sofie Grand, der har gjort forretning med sin mormors opskrift på solbærvin, var med i iværksætterprogrammet på DR, Løvens Hule. Selvom hun gik tomhændet derfra, brygger den unge vinbonde alligevel på spændende nye ting med en anden investor i ryggen.

Danpo efterlyser minkavlere til kyllingeproduktion

En af Danmarks største kyllingeproducenter, Danpo A/S, ser ind i en fremtid, hvor man kan få svært ved at følge med i den stigende efterspørgsel på velfærdskyllinger. Nu vil man invitere minkavlere til informationsmøder med henblik på at rekruttere nye producenter.

Landets største glutenfrie producent vækster trods coronaudfordringer

Danmarks største producent af glutenfrit brød, Nordic Gluten Free Bakery, kan præsentere et rekordresultat i en ellers hård tid, hvor en stor portion af virksomhedens kunder har måtte holde lukket.

Den perfekte storm presser svineproducenterne til det yderste

Markedet for svinekød har i længere tid været under pres. Stigende råvarepriser, corona og afrikansk svinepest har alle været faktorer, der har påvirket noteringen på svinekød i nedadgående retning til det nyeste lavpunkt på 7,90 kroner/kg. En pris, der giver anledning til bekymring i industrien.

Online-supermarked hjælper danskerne med at redde maden

I løbet af det seneste år har brugerne af online-supermarkedet Motatos i Danmark været med til at redde mere end 800 tons mad og forbrugsvarer fra at gå til spilde. Det svarer til en tredobling af madspildsforretningens omsætning af varer i forhold til året før. Og svarer til en reduktion af CO2e-udledningen på 669 tons.

Historisk år for online-supermarked: Voksede med en halv milliard i 2021

Norges største online-supermarked, Oda, øgede sin omsætning med cirka 25 procent i 2021 og har fordoblet sit antal af ansatte.

Restprodukter forvandles til vaskemiddel

I et samarbejde med vaskemiddelproducenten Nopa Nordic har Teknologisk Institut taget store skridt på vej mod at udvikle nye vaskeaktive stoffer til vaskemidler på en bæredygtig måde. Råolie og palmekerneolie, der normalt bruges i de vaskeaktive stoffer, skal erstattes med reststrømme – blandt andet planterester.

Ejendomsmægler

Nu udbydes Teglbrændergården til salg !

23.174.000 kr.

  • Bolig : 364 m2
  • Grundareal : 72 ha

Ejendomsmægler

Kvægejendom med 45,6 ha

8.095.000 kr.

  • Bolig : 208 m2
  • Grundareal : 46 ha

Ejendomsmægler

Grisegårde

29.500.000 kr.

  • Bolig : 164 m2
  • Grundareal : 131 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.