Dyk ned i vores øvrige 605 artikler om business

Rejer lavet af tang rammer snart middagstallerknen

Det jyske tang-selskab, Jens Møller Products fra Herning og Ikast’s erhvervskvarter HI-Park, har haft stor succes med at introducere rogn-alternativer til de europæiske sushi-restauranter under navnet »Cavi·Art«, der er lavet af tang. Nu er virksomheden tæt på at kunne lancere deres reje-alternativ, der også er lavet på havplanten.

Kartoffelfusion er en succes i usikre tider

AKD (Andels-Kartoffelmelsfabrikken Danmark) afholdt ordinær generalforsamling for regnskabsåret 2021/2022 på onsdag d. 22. juni og kunne præsentere solide resultater efter fusionen i vinter, men gas-krisen truer succesglæden.

Vertikalt landbrugsselskab bygger største anlæg til dato

Infarm fortsætter sin amerikanske ekspansion ved at etablere et nyt vækstcenter nær Baltimore, Maryland. Dette bliver Infarms hidtil største anlæg globalt, og når det er fuldt udstyret, vil anlægget i Howard County producere op til 45 millioner afgrøder om året.

Landmænd og chauffører strejker i Peru

Flere af landmændene og lastbilchauffører i Peru har valgt at nedlægge arbejdet som følge af, at regeringen ikke har kunne finde en løsning for at dæmpe de høje priser på benzin og gødning i landet.

Corn Flakes-producent splitter forretningen op

Den amerikanske fødevarekoncern Kelloggs har studeret tidligere brud i sin egen industri og har valgt at dele virksomheden op i tre separate firmaer, der delvist skal stå for snacks, morgenmadsprodukter og plantebaserede fødevarer.

- Vi kunne godt bygge en mere

Peter Langholz (26) og Sebastian Staugaard (28) gik for tre år siden sammen om at stifte smedevirksomheden Langholz. Indtil videre har de skudt med forretningsmæssige spredehagl, men håber på at kunne fokusere deres satsninger. Efter deres seneste projekt, hvor de byggede en tilpasset gyllevogn, retter de nu blikket mod landbruget.

Coronaisolation gav rekordomsætning: Men bagefesten varer ikke ved

Med danskernes store bagelyst under sidste års gentagne corona-nedlukninger lander årets resultat hos Valsemøllen A/S på 34,5 millioner kroner. Forventningerne til 2022 ser dog mere dystre ud.

Silomontør tror på hastig vækst på biogasservice-området

Hos Tylco, der i mere end 18 år har monteret stålsiloer, vil man nu satse benhårdt på sit nye forretningsben, hvor man servicerer og renser biogastanke.

Arla fastholder forventninger til plantesatsning trods tocifret millionunderskud

Fortsat store investeringer i Arlas plantedriksmærke Jörd sætter endnu engang kraftige mærker på bundlinjen. Den adm. direktør kalder dog resultatet for forventet og fastholder sin langsigtede strategi.

Fynsk gartneri nytænker salat gennem trecifret millioninvestering

Som de første i landet vil det odenseanske gartneri Alfred Pedersen & Søn gå all-in på produktionen af lokalproduktion af miljøvenlige kvalitetssalater. Det sker gennem et nyt, sofistikeret anlæg til en værdi af 220 millioner kroner. Et anlæg, der ifølge gartneriet skulle være meget mere bæredygtigt end vertikalt landbrug.

Ejendomsmægler

Skov- og naturejendomme

6.950.000 kr.

  • Bolig : 249 m2
  • Grundareal : 34 ha

Ejendomsmægler

Ca. 39,69 ha landbrugsjord mellem Varde og Esbjerg

3.600.000 kr.

  • Bolig : 0 m2
  • Grundareal : 40 ha

Ejendomsmægler

Lystejendom mellem Varde og Esbjerg

2.395.000 kr.

  • Bolig : 118 m2
  • Grundareal : 5 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.