Journalist

Steven Andersen

+45 23 67 99 39
steven@effektivtlandbrug.dk

Steven Andersen er journalist på Effektivt Landbrugs Business-sektion og tovholder på dagbladet.

Han er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har efterfølgende arbejdet med tv, inden han blev ansat på Effektivt Landbrug i 2021.

På Business-sektion beskæftiger Steven sig med erhvervsnyheder inden for fødevareklyngen og landbrugets følgeerhverv.

Som tovholder på dagbladet er han med til at stå for sammensætningen af avisen og udvælgelsen af de nyheder, der kommer med.

Seneste artikler fra Steven Andersen

Formand for Vestjysk: Svarer-rapport sætter landbruget i tomgang

Der er brug for en hurtig afklaring i tredjepartsforhandlingerne efter Svarer-rapporten, understreger formand for landboforeningen Vestjysk, Jacob Spangsberg.

Agroindustrien frygter for sin innovationskraft uden et stort, dansk landbrug

Man mister mere end blot de mellem 2-8.000 arbejdspladser i landbruget, som Svarer-udvalget mener vil gå tabt, hvis man indfører en for høj CO2-afgift. Man risikerer også at tabe en stor bid af de 200 milliarder, som hele fødevareklyngen eksporterer for årligt, påpeger agroindustrien.

Danish Agro overskudsdeklarerer 43 mio. kr. til medlemmerne

Rekordhøj egenkapital og en række solide nøgletal betyder, at Danish Agro kan sende 43 millioner kroner tilbage til medlemmerne i overskudsudlodning.

Priser og dårlig høst sender Danish Agros omsætning ned – men indtjeningen holder fast

Grovvareselskabet Danish Agros omsætning tog i 2023 et stort dyk, efter priserne på landbrugsvarer er faldet væsentligt ovenpå rekordniveauer året før. Alligevel realiserer man den næsthøjeste driftsindtjening nogensinde.

Arla kalder foreslåede CO2-modeller »gambling med dansk landbrug«

Danish Crowns topchef kalder Svarer-udvalgets fremlæggelse »befriende«, men frygter for op imod hver femte af sine ansattes job. Arlas koncernchef er direkte skuffet over en udsigt til en produktionsnedgang i landbruget, uanset valget af CO2-model.

DLG: Nødvendigt med midler til at investere i landbruget

Danish Crown-topchef advarer om enegang på CO2-afgift

Jais Valeur, koncernchef i Danish Crown, mener, at en CO2-afgift på de biologiske processer i Danmark vil være et meget stort eksperiment, og at enegang kan føre til tab af tusindvis af arbejdspladser.

Himmerlandsk siloproducent erklærer sig stolt over seneste millionresultat

Almas Korn må efter tre år med vækst se sin bundlinje gå tilbage. Ejerleder Hans Henrik Termansen erklærer sig dog tilfreds og ser ingen umiddelbare opbremsninger i markedet.

Nordjysk kreaturslagteri har sluppet børnesygdommene og søger nye dyr

Himmerlandskøds nye storslagteri i Aalestrup er nu fuldt operationelt efter en længere indkøringsperiode. Indehaver Lars Andersen er klar til at byde nye leverandører velkommen.

- Vi skal bare være glade for at køre i det, så er farven ligegyldig

Landmand Carsten Jensen har nu genkøbt sig en Fendt 942-traktor og cementerer derved det skifte, han er i færd med at foretage i sin maskinpark.