Sponseret af: Kverneland Group Danmark A/S

Ny rive revolutionerer rivningen med minimal trækkraft – også i bakket terræn

Kverneland Group præsenter den nye Kverneland ROC RS 1.000-model, der tilbyder et interessant og innovativt rivesystem, som kan betjenes med en manøvredygtig 100 hk traktor.

Kverneland ROC RS 1000 er designet til professionel brug og tilbyder et revolutionerende rivesystem med minimal trækkraft.

Det innovative pick-up system med seks rækker fjedre gør det muligt at løfte afgrøder til overførsel til et transportbånd i modsætning til traditionelle river, der trækker afgrøden på jorden til skårene.

ROC RS 1000 kan betjenes med en 100 hk traktor, hvilket resulterer i optimeret arbejdstid, reduceret trækkraft under høst og ensartet og skånsom skårproduktion.

3-pick-up design giver mulighed for perfekt terræntilpasning, hvilket gør den tilpasselig til at arbejde under forskellige markforhold, såsom bakker eller små marker. Dette adskiller den fra andre tilgængelige systemer på markedet.

Takket være dens 10 meter arbejdsbredde er Kverneland ROC RS 1000 rive også velegnet til at ligge på skår, hvor afgrøden allerede er høstet.

Derudover er det den eneste rive på markedet, der giver mulighed for delvis eller fuldstændig foldning i tilfælde af et eksisterende skår eller en mindre arbejdsbredde på grund af krav til afgrødevolumen.

Features

Unique Belt Drive

Bæltet drejes af tandhjul på venstre og højre side

Ingen rulle kan glide eller samle snavs

Båndet har glasfiberforstærkede tværstænger stænger til høj friktionstransport af tunge og lette afgrøder

Ground Following System

Fire store gummihjul med fjederophæng under hver pickup sikrer en perfekt jordfølgning.

Ekstra slæbesko beskytter pickuppen i tilfælde af meget dybe spor.

Tandemhjulene ødelægger ikke græsset, og de kræver ikke særlig opmærksomhed i stenede områder.

Manøvredygtighed

Pick-up riven er designet til at fungere i en lille mark takket være muligheden for at dreje tæt på forageren

Tilpasningsevne til at arbejde under alle forhold

Mulighed for at gøre brug af traktorer med stor manøvredygtighed

Elektronisk system

En intuitiv kontrolenhed styrer alle vigtige funktioner.

Valgfrie funktioner som automatisk stop af båndet, når maskinen løftes for at sikre en ren afslutning af skårlægningen, kan aktiveres fra terminalen

Kverneland Roc S-serien – pick-up rive

Pick-up systemet repræsenterer den største forskel i forhold til traditionelle river. Ved at løfte afgrøden i stedet for at skubbe den hen over jorden reduceres forureningen.

Tunge afgrøder kan rives effektivt med højere kapacitet på grund af bæltetransport.

Rullefunktionen er designet til våde, korte afgrøder, hvilket gør den velegnet til alle afgrøder og forhold, selv i udfordrende situationer.

Takket være den helt tilpassede pickup-enhed er maskinen perfekt egnet til disse forhold. Denne enhed kan arbejde i både tørre og våde afgrøder. For at skabe ekstra frihøjde uden at trykke på de følsomme blade kan den ophængte valse nemt løftes ud af kabinen.

Ud over valsen har den standardmonteret pickup med seks stænger, hvilket giver en højere kapacitet under vanskelige forhold. Det enkelte bælte med et innovativt design på tværstængerne sikrer et jævnt afgrødeflow og uafhængighed, uanset om det er et kort sidste snit eller tørt halm.

Kverneland Roc S-serien er designet til maksimal fleksibilitet under alle afgrødeforhold og tilbyder arbejdsbredder fra 3,8 til 10 meter.

Produkt range

Kverneland Roc 1038 S

Front- og bagmonterede pick-up rive

3,8 m arbejdsbredde

Kverneland Roc 1073 S

Bagmonteret, 2 bælte pick-up river

Variabel arbejdsbredde, 5,95 til 7,3 m

Arbejdsbredde i side eller midten

Kverneland ROC RS 1000

Bagmonteret pick-up rive med høj kapacitet

10 m arbejdsbredde i sideudlevering

Kverneland Group Danmark A/S

Taarup Strandvej 25 5300 Kerteminde

Øvrige artikler fra Kverneland Group Danmark A/S