Sponseret af: LandboNord

Kontante fordele ved at være medlem af LandboNord

Over en årrække har LandboNord udbetalt en stor del af overskuddet som bonus direkte tilbage til medlemmerne. Det giver de nordjyske landmænd kontante fordele ved et medlemskab, når de samtidig er kunder i rådgivningsvirksomheden. I år er det beløb på 4,5 millioner kroner.

I år kan rådgivningsvirksomheden LandboNord præsentere et solidt resultat for årsregnskabet 2021, og traditionen tro kommer en stor del af overskuddet medlemmerne til gode.

LandboNord er nemlig på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening, hvor foreningens medlemmer ejer rådgivningsvirksomheden. En af medlemmerne er mælkeproducent Niels Hedermann, som får del i de 4,5 millioner kroner, der i øjeblikket er på vej tilbage til medlemmerne i form af rabat på købt rådgivning sidste år.

- Det er spændende at være en del af en veldrevet forretning som LandboNord. På den ene side køber jeg en solid rådgivning, der giver resultater i min virksomhed, og samtidig bidrager jeg til foreningens arbejde, der blandt andet kæmper for arbejdspladser i landbruget, bedre rammevilkår og et godt liv på landet, siger Niels Hedermann, som i flere år selv har siddet i LandboNords Kvægudvalg og bestyrelse.

En stærk organisation

Ideen med at udlodde en del af overskuddet er ikke ny. Over en årrække har LandboNord nu udloddet små 55 millioner kroner til medlemmerne.

Men det er ikke alle kunder i LandboNord, der er klar over muligheden for at få del i overskuddet, hvis de også bliver medlem. Derfor gør LandboNord i øjeblikket opmærksom på sammenhængen under overskriften: »Gik du glip af LandboNords bonus?«

- Man får rigtig meget ud af et medlemskab af LandboNord. Blandt andet muligheden for at få kontante fordele, men for mig betyder det også noget, at vi har en stærk organisation, der er en del af noget større. Det sikrer en løbende dialog med forbrugerne og politikere herude i kommunerne og videre på Christiansborg og i EU. Der er nok af sager at tage fat på, og det er ikke alt, der går landbrugets vej, men vi bliver alle nødt til at yde en indsats, hvis vi vil gøre en forskel, siger Niels Hedermann.

Sådan kan du blive medlem af LandboNord

LandboNord

Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev