Sponseret af: OK Miljø A/S

Fluenet.dk hjalp Ulla og hendes mand af med insekterne

I 20 år har Fluenet.dk holdt Ulla Mikkelsens hjem frit for kryb. Derfor tøvede hun ikke med at kontakte dem igen, da hun skulle have nye vinduer i huset.

I 1995 købte Ulla Mikkelsen og hendes mand en nedlagt stråtækt-landbrugsejendom. I de nye smukke omgivelser med hele 12 sprossevinduer i huset gik der dog ikke længe, før de små kryb meldte sig. Alt lige fra fluer og ørentvister til edderkopper var i de første år en stor gene for parret. Det kriblede, kravlede og fløj ind, hver gang vinduerne blev åbnet.

- Men for 20 år siden fandt jeg så en dag frem til Fluenet.dk og fik bestilt en gratis opmåling og udarbejdet et tilbud på en løsning på problemet. Vi fik stor hjælp til at udvælge hvilke vinduer i huset, det ville give god mening at kunne åbne. Det endte med, at vi købte et supergodt system til de syv af vinduerne. Efter kort tid kom de så også og monterede det hele for os.

Det system, Ulla Mikkelsen og hendes mand fik installeret, er Fluenet.dks rammeløsning til sidehængte vinduer:

Systemet består af en skinne både for oven og i bunden af vinduet, hvor man så kan køre nettet/rammen frem og tilbage, når man åbner og lukker den halvdel af vinduet, som man ønsker skal stå åbent. Rammen er ind mod vinduet og i siden beklædt med skumgummilister, så de slutter 100 procent tæt, når de er lukkede hen foran det åbne vindue.

Se Ulla Mikkelsen og hendes mands insektnet til sidehængte vinduer i videoen her:

 

- Vi har virkelig haft stor glæde af løsningen nu i cirka 20 år. Og nettet bare holder og holder, og man har nul fluer og andre grimme dyr i huset, siger Ulla Mikkelsen smilende.

Men 20 år er jo lang tid, og i mellemtiden har parret besluttet sig for at få nye vinduer, hvor de gamle insektnet ikke passer.

- Selvfølgelig har vi igen kontaktet fluenet.dk og fået hjælp til en løsning. Vi har fået en gratis opmåling og udarbejdet et tilbud. Og denne gang bliver det så rullegardiner, som blev løsningen. Dem glæder vi os rigtig meget til at få monteret, siger hun.

- Jeg vil sige det sådan, at har man først prøvet fluenet.dk, så vender man helt automatisk tilbage, da man jo ved, hvad man får af både kvalitet, hjælp og rigtig god service og imødekommenhed. Én gang Fluenet.dk – altid Fluenet.dk, siger hun.

Besøg fluenet.dk og find deres forskellige løsninger til problemet med insekter.

Læs mere på Fluenet.dk!

OK Miljø A/S

Hobro Landevej 126 8830 Tjele