Sponseret af: Elanco Denmark ApS

Pattegrise får en god start med en ny proteindrik

Den nye proteindrik Tonisity Px til grise har vist sig at være en god hjælp til selvhjælp i farestalden.

Tonisity Px giver ikke kun grisen energi og væske, men ernærer også tarmcellerne, så tarmen bliver i stand til at optage mere foder.

Mere trivelige grise

De første erfaringer med den isotoniske proteindrik Tonisity Px er ikke til at tage fejl af. Der meldes om, at grisene bliver mere aktive, trivelige og går mere til soen og patter. Derudover er der færre søer, der stopper med at producere mælk, fordi grisene er bedre til at patte dem op.

Produktet forhandles i Danmark gennem 3S a/s og salgskonsulenterne mærker en stigende efterspørgsel efter Tonisity Px. De første erfaringer viser, at grisene hurtigt bliver tiltrukket af proteindrikken og effekten af produktet adskiller sig mærkbart fra de almindelige elektrolytopløsninger, der tidligere er anvendt.

Landmændenes tilbagemeldinger til 3S

  • Grisene ser mere velnærede ud
  • Grisene er mere aktive
  • De små grise holder soen mere i gang

3S er positive og forventer, at mange flere landmænd vil prøve dette nye innovative produkt. Virksomheden kommer ligeledes gerne på opfølgningsbesøg og giver support omkring produktet.

Hvad er Tonisity Px?

Tonisity Px er den første isotoniske proteindrik til grise og er ikke bare endnu en elektrolyt. Udover elektrolytter indeholder produktet patenterede proteiner og aminosyrer, der direkte ernærer tarmcellerne. Herved bliver tarmvilli længere og tarmoverfladen større. Tonisity Px giver grisene energi til at drikke mere mælk og den større tarmoverflade gør, at næringsstofferne optages bedre. Dette igangsætter en positiv spiral, og grisene begynder hurtigt at vokse.

Tonisity Px tildeles fra 2. levedøgn og 7 dage frem og/eller 3 dage før og efter fravænning.

Elanco forhandler i Danmark Tonisity Px via 3S a/s, 3s@3s.dk (76207979)

Mød os på vores stand på Grisekongressen i Herning og få mere at vide eller kontakt Elanco Denmark ApS, dyrlæge Kirsten Jensen

M: 30613119

E: kirsten.jensen@elancoah.com

Læs mere

Elanco Denmark ApS

Lautrupvang 12, 1.th,
2750 Ballerup