Digital redaktør

Daniel Barber

+45 24 64 58 55
daniel@effektivtlandbrug.dk

Daniel Barber er digital redaktør ved Effektivt Landbrug.

Han er uddannet journalist ved Syddansk Universitet og indgår i Business-redaktionen på avisen. Daniel beskæftiger sig særligt med erhvervsstof, herunder regnskabshistorier og portætter samt politisk indhold.

Daniel har desuden ansvaret for Effektivt Landbrugs digitale tilstedeværelse på tværs af hjemmeside og sociale medier.

Seneste artikler fra Daniel Barber

Svarer-udvalget anbefaler en klimaafgift på op til 750 kroner

Ifølge TV 2 vil onsdagens udspil om en CO2-afgift byde på en anbefaling af en afgift på op til 750 kroner pr. ton udledt CO2.

Polske landmænd blokerer grænsen til Ukraine i protest

En række utilfredse polske landmænd blokerede tirsdag flere motorveje, havne og ukrainske grænseovergange i protest imod blandt andet import af billigt korn fra det krigsramte naboland.

Hundreder af tjekkiske traktorer lammer trafikken i hovedstaden

Mandag koordinerede en gruppe tjekkere i traktorer en aktion, hvor man ved hjælp af hundredevis af traktorer lammede trafikken i landets hovedstad, Prag.

Ny netværksgruppe giver unge ambitiøse landbrugstalenter et boost

Ny ledelsesgruppe klæder yngre landbrugere på til etablering eller til at indtage rollen som direktør.

Gå ikke på kompromis med Septoria

Septoria er langt den mest tabsgivende svampesygdom i hvede, hvor cirka 75 procent af potentielt udbyttetab skyldes Septoria.

Lastbil med 42 ton gylle væltet

Polske landmænd strejker i 30 dage i EU-protester

Landmænd i Polen spærrer veje over hele landet i protest imod EU's landbrugs- og miljøpolitikker, som de blandt andet mener skaber uretfærdig konkurrence fra lande, der ikke er med i EU.

Op mod 100.000 landmænd vil demonstrere i New Delhi

Indiske landmænd marcherer i hobevis mod New Delhi for at udtrykke deres utilfredshed over for vilkårene for landets fødevareproduktion. Myndighederne har spærret veje og barrikaderet bygrænserne for at modvirke optøjerne.

- Det har vendt op og ned på min økonomi og hverdag

Flemming Jensen havde i længere tid gået og grublet over sine finansielle forhold, som han umiddelbart ikke mente afspejlede virksomhedens resultater og økonomi. Kontakten til Agrocura blev begyndelsen på en helt ny tilværelse.

Udnyt muligheden for splitbehandling med Moddus

Hvis du starter tidligt med din vækstregulering, kan du spare på den totale dosis i det lange løb og dermed sikre en mere skånsom vækstregulering – samtidig med, at du sparer penge. Du kan minimere risikoen for lejesæd med tidlig behandling, og ved løbende at holde øje med effekten af din vækstregulering.