Anders Lei

+45 61 75 10 64
anders@landbrugoest.dk

Anders Lei er journalist ved Effektivt Landbrug og LandbrugØst.

Han er uddannet på journalisthøjskolen i Aarhus og har tidligere været praktikant hos Bæredygtigt Landbrug.

Anders skriver til både Effektivt Landbrug og ugeaviserne, hvor han primært er tilknyttet LandbrugØst.

Når det gælder emner, beskæftiger Anders sig med alt, hvad der har journalistisk interesse. Lige fra maskiner til husdyr, planter, arrangementer og meget, meget mere.

Seneste artikler fra Anders Lei

Landmand modtager legat for grøn indsats

Bornholmsk landmand har modtaget Edvard og Ane Agerholms Legat for øget biodiversitet og klimaindsats.

Kun tre procent af danskerne ser negativt på køer

På regionsmøde for kødkvæg blev der lagt vægt på, at danskerne har en positiv opfattelse af danske kvægproducenter og dyrene på de danske bedrifter.

- Vi kan næsten garantere elevplads

Høj faglighed, fællesskab og uddannelser til fremtiden er på dagsordenen, når Landbrugsskolen Sjælland slår dørene op til åbent hus i både Høng og Roskilde.

Vi ved allerede, hvor tanken står på bedriften

For Uno-X er det afgørende at møde landbrugskunder i øjenhøjde og med faglig indsigt, når det handler om at servicere bedrifterne bedst muligt.

Ny plug and play-vandmølle ser dagens lys

Ole Hansens Smede- & Maskinservice har bygget en ny type vandmølle til Sønderskov Mølle, som drejer baglæns og kombinerer teknologier på en ny måde.

Fredningssag skal for retten

En lang og opslidende fredningssag i Nordvestsjælland har nu fået en lodsejer til at gå rettens vej for at opnå en rimelig erstatning.

Stort traktorsalg i Vestsjælland

Maskinforretningen Rasmus Degn har solgt den største Valtra-model i S-serien, S394. Den kraftfulde maskine er købt af Grusvej.dk og har ved salget fået monteret en Stehr-maskine bagpå.

Nyt system kan reducere kemiforbrug med op til 94 procent

Farmdroid ApS har i forbindelse med Agritechnica lanceret et nyt spotsprøjtesystem, som viser meget lovende resultater, når det gælder jordbrugsoptimering og -præcision.

Ole overdrager virksomheden til sin søn

Gammelrand Beton gør sig klar til fremtiden med fredeligt generationsskifte og en stor fabriksudvidelse, som blandt andet skal sikre en stabil og hurtig ekspedition.

- Det har gjort nogle unødvendigt store arbejdsbyrder mindre

Holdbart, skræddersyet og effektivt. For driftslederen på Gerdrup Lyngbygaard Gods gør et siloanlæg fra Koch Montage hverdagen nemmere.