Redaktør, LandbrugNord

Tenna Bang

+45 61 55 15 87
tenna@effektivtlandbrug.dk

Tenna Bang er fagjournalist ved Effektivt Landbrug.

Hun er uddannet faglært landmand fra Nordjyllands Landbrugsskole og senere jordbrugsteknolog fra Erhvervsakademi Aarhus, begge med speciale i kvæg.

Tenna beskæftiger sig primært med kvægstof og har en særlig interesse for avl og genetik, nybyggeri og opstart som selvstændig mælkeproducent.

Tenna er desuden redaktør for LandbrugNord, som er en af i alt fire ugeaviser, som tilsammen dækker livet på landet i hele Danmark.

Seneste artikler fra Tenna Bang

- Hun er et scoop for vores erhverv

Tre kandidater blev til én vinder. Isabella von Noordenne er årets kvægelev.

Ved optimal kvælstofforsyning udvides udbyttepotentialet

Biostimulantet BlueN skal ses som et supplement til plantens kvælstofforsyning. En form for topping, som kan udvide udbyttepotentialet.

2024: CO2-afgift, rentenedsættelse, USA-valg og kvælstofregulering

2024 bliver et begivenhedsrigt år for dansk landbrug, fremgik det af Agri Nord Kongres.

- Vi ser bedre fremspiring, flere sideskud og ofte et højere udbytte

Formålet med biostimulant-produktet SeedSpeed er at frigøre bundet fosfor og kalium, hvilket kan give planten en bedre start, forklarede direktør på konference.

Løgstør Dyrskue lukker

Løgstør Dyrskue er fortid. Opbakningen og frivilligheden fra især maskin- og erhvervsudstillingen har manglet, og nu er der sat et punktum.

Kom og oplev en stor udstilling af veterantraktorer

Messecenter Vesthimmerland slår dørene op til Veteran Traktor Udstilling lørdag og søndag den 27. og 28. januar.

Ko-forfatter har solgt sine bøger og holder nu klima-foredrag

En livslang fascination af køer førte for tre år siden til udgivelsen af tobindsværket »Ko - næsten alt om verdens vigtigste dyr«. Nu er de sidste bøger snart solgt, og forfatteren, Anton Raundahl, holder i stedet foredrag.

Få digitaliseret dit elforbrug

EasySmartFarm har en spritny energioptimeringsløsning klar. En løsning, tænkt til landbruget, som samler og giver et overblik over ens elforbrug ned til mindste detalje.

Et rillet gulv har halveret benproblemerne

10-16 søer udgik fra Lundgaard i Vesthimmerland om måneden i første halvår af 2023 alene på grund af benproblemer. Nu er tallet halveret, og den primære årsag er, at gulvet er blevet rillet.

Himmerland står sammen mod Salmonella Dublin

Det er en fælles indsats, der skal til mod Salmonella Dublin for at få bremset den udvikling, der er oplevet i Himmerland det seneste år.