Sponseret af: Vogelsang A/S

Troværdig teknologi til et bæredygtigt landbrug

Vogelsang forpligter sig til at levere fremtidssikker teknologi, der imødekommer landmænds og maskinstationers behov på verdensplan. Denne artikel dykker ned i Vogelsangs præcisionsfordelere og udbredningsteknologi, der kan gøre dem til et pålideligt valg for effektiv og bæredygtig gylleudbringning.

Vogelsang engagerer sig meget i kvalitet og innovation – særligt, når det angår deres udbringningssystemer og præcisionsfordelere. Bygget på kontinuerlig forskning og udvikling, producerer de funktionelle komponenter og systemer, der har til hensigt at optimere fordelingen af næringsstoffer i gyllen ved udbringning.

- Denne tilgang har gjort Vogelsangs teknologi til et symbol på troværdighed og effektivitet for landmænd verden over, skriver virksomheden.

Ser man på Vogelsangs præcisionsfordelere; ExaCut ECQ, ExaCut ECL samt ExaCut ECC og DosiMat DMX, så repræsenterer de pålidelighed inden for landbrugssektoren. Disse produkter sætter standarden for fordelingsprincipper med høj nøjagtighed.

Men hvilken præcisionsfordeler er bedst for dig? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

ExaCut ECQ: Toppræcision med 99 procent nøjagtighed

Præcisionsfordeleren ExaCut ECQ er enkel, unik og tilbyder en bemærkelsesværdig 99 procent fordelingsnøjagtighed.

Udstyret med avancerede funktioner og valgmuligheder leverer ExaCut ECQ også brugervenlighed og alsidighed. Afblændingsstyring via Comfort Flow Control, TopInlet for ekstra gylleindløb øverst på fordeleren og individuelle konfigurationsmuligheder for skæreringe og -knive er blot nogle af de funktioner, der øger effektiviteten. Omdrejningstalsensor, brugervenlig stenfælde og store tværsnit op til DN 150 er integreret for at sikre maksimal effektivitet og reducere tryktab og effektoptagelse for gyllesystemets komponenter.

Tekniske data som gennemstrømning, antal udgange, slangediameter og oliemængde illustrerer ExaCut ECQ's kapacitet. Forskellige varianter er tilgængelige for påfyldningsstudsen, og den dokumenterede brugervenlighed gør den til den bedst sælgende præcisionsfordeler på verdensplan.

ExaCut ECQ er en pålidelig og alsidig løsning til en bred vifte af anvendelser. Dens fordelingsnøjagtighed, høje skærekraft og lange levetid gør den til den rigtige præcisionsfordeler for ethvert landbrugsmiljø. Med en konstant skarphedsgrad og selvslibende skæreenhed sikrer den optimal ydeevne gennem hele levetiden, understreget af tætningspakningen mellem hus og oliemotor, der garanterer maksimal driftssikkerhed.

ExaCut ECL: En af verdens mest gennemtestede præcisionsfordelere

ExaCut ECL er ikke blot en pålidelig præcisionsfordeler, den er også en gennemprøvet løsning inden for landbrugssektoren, hvor den har bevist sit værd igennem brug titusindvis af gange.

Med sine alsidige anvendelsesmuligheder og fleksible brug er ExaCut ECL en stærk præcisionsfordeler, der passer til enhver udbringningssituation. Den tilbyder samtidig høj fordelingsnøjagtighed og skærekraft. Justér excenteren for optimalt pressetryk og effektiv skæreeffekt, mens den selvjusterende mekanisme reducerer slid på skæreknivene.

Afstemt geometri for hulskive og knive sikrer den højeste skæreeffekt (sakseeffekt), og den selvslibende skæreenhed bevarer konstant skarphedsgrad gennem hele levetiden. For at opnå maksimal driftssikkerhed er der en tætningspakning mellem hus og oliemotor.

ExaCut ECL tilbyder også forskellige konfigurationsmuligheder, herunder variationer for påfyldningsstudsen, afblændingsstyring via Comfort Flow Control og TopInlet med ekstra gylleindløb øverst på fordeleren for central placering i spredebommen. En brugervenlig stenfælde gør vedligeholdelse nem og bekvem.

Med dette avancerede udstyr og de mange valgmuligheder er ExaCut ECL en løsning for landmænd, der ønsker optimal kontrol og minimal vedligeholdelse i deres landbrug.

ExaCut ECC: Avanceret teknologi, pålidelighed, effektivitet

Den revolutionerende præcisionsfordeler, ExaCut ECC, definerer nye standarder for fordelingsprincipper uden behov for lufteftersugning. Dette banebrydende design skaber ikke kun øget gennemstrømning, men også forbedret skærekraft, hvilket gør det til det foretrukne valg for landmænd, der kræver pålidelig præcision uden kompleks vedligeholdelse.

Med et særligt rotorkoncept opnår ExaCut ECC en høj fordelingsnøjagtighed, selv uden anvendelse af lufteftersugning og ventilationsslanger. Skærekraften imponerer og er baseret på et gennemprøvet skæreprincip, som sikrer en pålidelig ydeevne. Det dokumenterede vedligeholdelseskoncept gør selve vedligeholdelsen af rotoren nem og effektiv, og det tager mindre end 20 minutter uden behov for at afmontere en slange.

ExaCut ECC tilbyder mere end bare teknologisk innovation. Den sikrer en rolig fordeling uden pulsering af slangerne og er udviklet til brug på skæremaskiner, hvilket er med til at udvide dens anvendelsesmuligheder ud over græsarealer. Med en nem excenteraktivering ved hjælp af en centralt placeret spændeskrue og indløb op til DN 150 for maksimal effektivitet, reduceres tryktab og effektoptagelse for komponenterne i gyllesystemet.

Præcisionsfordeler kræver kun 35 liter olie for at opretholde en lavere drivkraft. Udstyret og valgmuligheder omfatter forskellige varianter til rådighed for gylleindløbet, afblændingsstyring via Comfort Flow Control, TopInlet for ekstra gylleindløb øverst på fordeleren for en central placering i spredebommen, og individuelle konfigurationsmuligheder for hulskiver og skæreknive. Med en omdrejningstalsensor, brugervenlig stenfælde og kontinuerlig, optimal skarphedsgrad takket være ændring af omdrejningsretningen, er ExaCut ECC også udstyret med en tætningspakning mellem hus og oliemotor for maksimal driftssikkerhed.

DosiMat DMX – en fleksibel og præcis fordeler

Præcisionsfordeler DosiMat DMX gør enhver mængde mulig med sin fleksible spredningsmængde og præcise fordeling. Denne løsning tilbyder en række fordele, der sikrer optimal ydeevne og pålidelighed.

DosiMat DMX leverer den højeste fordelingsnøjagtighed takket være sin flowoptimerede rotorkontur designet til injektionsteknik. Uanset gennemstrømningsmængden opretholder den konstant høj fordelingsnøjagtighed. Med en imponerende lang standtid på skæreværkskomponenter, der når op til 200.000 kubikmeter pr. fordeler, tilbyder DosiMat DMX en pålidelig og holdbar løsning.

Den vedligeholdelsesvenlige opbygning gør det nemt at vedligeholde alle relevante dele. Den gennemtænkte knivkontur sikrer pålidelig findeling og homogenisering af gylle. Lufteftersugning understøttes af en patenteret membran, der automatiserer luftgennemstrømningen og bidrager til optimal ydeevne.

DosiMat DMX introducerer vægtreduktion på op til 25 procent takket være valget af materialer, hvilket er med til at forbedre effektiviteten. En tætningspakning mellem hus og oliemotor sikrer maksimal driftssikkerhed og øger pålideligheden.

Med forskellige beholderstørrelser er det muligt at håndtere både små og store spredningsmængder. Der er mange kombinationsmuligheder for antal og diameter af udgange samt beholderstørrelser. Energieffektive bjælke- eller stjernerotorer muliggør forskellige spredningsmængder, og en sikkerhedsventil sikrer maksimal arbejdssikkerhed.

Præcisionsfordelere fra Vogelsang er hjertet i alle udbringningssystemer, så kontakt dem på telefon 9737 3077 eller mail info@vogelsang-as.dk og hør om dine muligheder for at optimere din gylleudbringning.

Vogelsang A/S

Industriparken 2
6880 Tarm