Redaktør, LandbrugSyd

John Ankersen

+45 21 25 19 68
john@landbrugsyd.dk

John Ankersen er redaktør for LandbrugSyd.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har desuden en marketing-uddannelse med flere års erfaring indenfor international marketing og projekt-eksport. John har også tidligere arbejdet som nyhedsjournalist hos Radio ANR og Radio Silkeborg. Han startede hos LandbrugSyd i 2002, og har været redaktør siden 2004.

John har det daglige ansvar på LandbrugSyd og skriver tillige på tværs af stofområder til alle aviser, samt hjemmeside og nyhedsbrev.

Seneste artikler fra John Ankersen

Inventar til fremtidens grise- og kvægstalde

Fremtiden Staldinventar A/S har mange års erfaring i udvikling og produktion af staldinventar i høj kvalitet. 2024 er blevet skudt i gang med flere nyheder.

Godt gang i it-løsninger til stalde og siloer

Hos Teknik Partner ApS oplever man stadigt stigende efterspørgsel på it-løsninger til stalde og siloer.

Minkavler fik banet vejen til erstatning

Et langt forløb omkring erstatning er endt godt for parret Vibeke og Søren Bagge Jørgensen fra Østjylland, der med hjælp fra rådgivningsvirksomheden Boje & Ladekjær fik banet vejen til en tilfredsstillende og god erstatning i forbindelse med deres minkfarm.

Kvægfodring med frisk græs har givet fordele

Mælkeproducent Hinne van der Harst var ikke i tvivl om, at frisk græs var den bedste type kvægfodring for sine køer, da han i 2021 etablerede sig som selvstændig mælkeproducent ved Gram i Sønderjylland.

Når unge ukrainske landmænd drager i krig, og kvinderne tager over

Kom til Aftenkongres, og hør Tom Axelgaard fortælle om, hvordan man opbygger og driver landbrug i Østeuropa – herunder det krigsramte Ukraine.

Mange muligheder i grønne investeringer

- Investér i grøn omstilling i stedet for jord, lød et af rådene til landmændene fra afdelingschef for energi og udvikling i Spiras, Anders Andersen, der holdt sit indlæg på NutriFair.

Messe satte fokus på fremtidens danske slagtekyllinger

NutriFair-messen bød på en række faglige indlæg indenfor de forskellige driftsgrene. Slagtekyllingeproducent Jens Hovalt Bertelsen satte fokus på fremtidens klimakød.

Brødrepar har solgt silo- og tørringsløsninger til landbruget i over 12 år

Randers Møllebyggeri A/S sælger siloer og korntørrerier til både landbrug og industri som et af sine specialer. Virksomheden har mere end 120 år på bagen, og brødreparret Klaus og Kim Andersen har drevet selskabet de seneste 12 år og har haft en række af landets største landbrugsvirksomheder i kundekartoteket.

Masser af muligheder for unge i landbrugs- og gartneri-sektoren

Karrieremuligheder for de unge, og samtidig et vigtigt og nødvendigt generationsskifte – temadag på Bygholm Landbrugsskole satte fokus på unges etablering i landbruget og gartnerierhvervet. Her deltog også fødevareminister Jacob Jensen.

Grønne millioner kan nu søges i vestjysk kommune

Nu åbner Grøn Pulje med over 5 millioner kroner til den sydlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune. Borgere med ideer til projekter, der ligger højst 4,5 kilometer fra vindmøllerne ved Sdr. Bork og solcelleparken ved Nr. Bork/Hemmet, kan nu søge penge fra Grøn Pulje