Kimbrerskuet: Erhvervs- og maskinudstillingen var udsolgt inden sommerferien

Erhvervs- og maskinudstillingen er et trækplaster for mange, og i år er ingen undtagelse, når Messecenter Vesthimmerland fyldes med både dyr og maskiner.

Igen i år åbner Kimbrerskuet op for en fyldt erhvervs- og maskinudstilling.

Allerede inden sommer var standpladserne booket.

- Efter corona har vi kunnet mærke, at interessen for at udstille her på Kimbrerskuet, har været stigende, forklarer Brian Otte, som er direktør i Messecenter Vesthimmerland og fortsætter:

- Vi oplevede det faktisk også sidste år, men i år havde vi udsolgt af stande før sommerferien, og det har vi ikke prøvet før, siger Brian Otte og henviser til, at der i år også er venteliste og virksomheder, som håber at kunne få en plads her i sidste øjeblik.

Det er en klar indikator for direktøren på, at Kimbrerskuet kører i den rigtige retning.

- Noget af det, vi er lykkes med på Kimbrerskuet, og som helt klar har styrket interessen fra maskinudstillerne, er, at vi har fået niveauet på malkekvægskonkurrencerne op, så den faktisk er ved at nærme sig Agro Nord. Og det, at vi får så mange gode dyr med, næsten fra hele landet, gør også, at der kommer noget publikum, der har interesse for det, og det er lige nøjagtig det publikum, som maskinudstillerne gerne vil snakke med, forklarer Brian Otte.

- Det at konkurrencen øges, giver også nogle flere besøgende i den målgruppe, og det er selvfølgelig selvforstærkende, så det er dejligt, siger han.

Der er i år tilmeldt over 60 erhvervs- og maskinudstillere og deriblandt en række nye udstillere. Blandt andet J. Hundahl, som er med på Kimbrerskuet for første gang.

De kommer blandt andet for at vise minilæssere.

Ud over J. Hundahl vil man blandt andet også kunne møde andre nye udstillere som Norden Advokaterne, LandboGruppen Nord, MB Maskinservice, Jens Buus Biler og Fremtiden Staldinventar.

Læs også