Ny direktion i Skovdyrkerne

Skovdyrkerne opretter ny direktion og skruer op for samarbejdet imellem de lokale skovdyrkerforeninger. Ændringerne skal gøre organisationen mere handlekraftig og konkurrencedygtig til gavn for medlemmerne, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Samtidig bevarer vi den lokale forankring og det tætte samarbejde med vores medlemmer. Det er en vigtig investering i fremtiden, siger Lars Skou Gleerup, der er formand for hovedbestyrelsen.

Som en del af omstruktureringen samles medarbejdere, der arbejder med fælles opgaver, på tværs af de fem lokale skovdyrkerforeninger.

Den nye direktion består af en administrerende direktør, en skovbrugsdirektør og en økonomichef.

Tiltræder næste år

I spidsen for den nye direktion står Henrik Fredslund-Petursson, der den 1. januar tiltræder som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som skovrider i Skovdyrkerne Syd.

Michael Sheedy Gehlert tiltræder 1. juli 2025 som skovbrugsdirektør. Han skifter fra en stilling som skovrider i Skovdyrkerne Vestjylland.

Kenneth Holmbech bliver ny økonomichef pr. 1. januar, og har frem til nu varetaget en lignende stilling i Skovdyrkerne Øerne.

Læs også