Halplanen til NutriFair 2024 er på plads

Trefjerdedele af arealet til NutriFair 2024 er nu booket. Allerede nu har den kendte messe tiltrukket en imponerende liste af store udstillere til årets begivenhed. Det er både etablerede og spændende nye virksomheder, der har meldt deres ankomst.

At så meget areal nu er blevet booket vidner om den fortsatte store opbakning, der er til messen, mener Ida Brøgger Hahn, der er projektleder på NutriFair. Hun er begejstret for den store interesse og meget tilfreds med, at halplanen nu er tegnet.

- Vi er glade for den positive respons, vi har fået indtil videre. Helt præcist er 71,8 procent af arealet nu booket, hvilket tegner rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med halplanen, og synes det er lykkedes at få opfyldt de flestes ønsker, fortæller hun.

Arrangementet finder sted onsdag den 17. og torsdag den 18. januar 2024.

Nyt kvægområde

Målet med NutriFair er at sætte rammen for, at fagfolk og virksomheder kan mødes, udveksle viden, opbygge netværk og udforske forretningsmuligheder i og omkring landbruget.

- Vi er stolte af at kunne kalde os en af branchens mest relevante fagmesser og ser frem til at byde velkommen til både store og små udstillere, fortæller Ida Brøgger Hahn.

I år har fokus særligt været på at sikre et godt flow mellem hallerne, og derfor er et nyt kvægfokuseret område i hal D også ved at tage form.

- Vi arbejder på at samle flere udstillere med fokus på kvæg i Hal D for at øge synergien mellem virksomhederne og for at give de besøgende en stærkere oplevelse af hallen. Planlægningen af hallen skal understøtte målet om fortsat at være en overskuelig messe med høj faglighed. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at forbedre og styrke både udstillernes og de besøgendes oplevelse på messen, fortæller Ida Brøgger Hahn.

Vil styrke branchen

Aktuelle temaer som ESG (Environmental, Social, and Governance), innovation, energi og den unge landmand er i år på NutriFairs dagsorden. Disse temaer er også omdrejningspunktet for kommunikationen op til og under messen i 2024.

- NutriFair er sat i verden for at styrke branchen ved at samle virksomheder og landmænd under samme tag. Vores opgave er ikke at lede diskussionerne, men vi ønsker med NutriFair at skabe rum og mulighed for at branchen styrkes. Igennem samtaler og videndeling kan fagfolk, virksomheder og interessenter på messen engagere sig i meningsfulde diskussioner, udveksle viden og bidrage til udviklingen af landbruget, fortæller Ida Brøgger Hahn.

NutriFair 2024 er en messe, som tilbyder en enestående mulighed for at opdage de nyeste innovationer, netværke med branchefolk og få indsigt i de aktuelle trends og udfordringer i sektoren.

- For os er det altafgørende, at fagligheden på messen er i top for både vores udstillere og for vores besøgende. Med NutriFair skaber vi en platform, hvor beslutningstagerne inden for husdyrproduktionen kan møde relevante specialiserede virksomheder ansigt til ansigt i overskuelige rammer

Brøgger Hahn, Projektleder for NutriFair

Læs også