LandboNords medarbejdere samlede ind til Knæk Cancer

Igen i år samlede LandboNords medarbejdere ind til Knæk Cancer med et brag af et bankospil, som sikrede hele 58.313 kroner til kampen mod kræft.

I løbet af uge 43 deltog LandboNord, sammen med resten af Danmark, i Knæk Cancer-indsamlingen. Det er sjette år i træk, der blev samlet ind, og traditionen tro skete det ved et internt bankospil organiseret af LandboNords medarbejderforening.

Aftenen i Brønderslev bød ikke alene på spænding ved bankobordene, men også auktioner og lækker mad. Da indsamlings-ugen var omme, lød det indsamlede beløb på hele 58.313 kroner blandt andet takket være et bidrag fra LandboNord samt en række flotte præmier sponsoreret af virksomhedens samarbejdspartnere.

- Det er dejligt, at så mange støtter op om et godt formål med engagement og ildhu. På vegne af personaleforeningen Nordlys vil jeg gerne sige kæmpe tak til LandboNord og alle bidragsydere; samarbejdspartnere, leverandører, lokale sponsorere og kollegaer. Tak for støtten i form af flotte præmier og bidrag til indsamlingen, sagde formanden for LandboNords personaleforening, Peter Heidemann.

Indsamlingen blev afsluttet med et indsamlingsshow på TV2, hvor beløbet fra LandboNord fik det samlede landsbeløb op på 113 millioner kroner.

Læs også