L&F-samarbejde inviterer igen til »business dating« i marken

For sjette år i træk går Landbrug & Fødevarer sammen med Madfællesskabet, når parterne inviterer landets fødevareproducenter, landmænd, grossister, køkkenchefer, indkøber, og madprofessionelle fra private og offentlige køkkener til faglig speeddating på tværs af hele Danmark til »Book en mark«.

Målet er at skabe samarbejdsaftaler og kontakter mellem dem, der laver råvarerne, og dem, der bruger dem. Og arrangementet giver mulighed for at finde nye produkter, nye afsætningsformer og nye kolleger i branchen.

- Jeg synes, det giver god mening man som restaurant, hotel, kantine eller offentligt køkken er nysgerrig på de fødevarer, der produceres i området. Og omvendt at man som økologisk producent møder potentielle kunder fra egnen. Det er netop det, Book en mark handler om, og gennem årene har hundredvis af producenter og aftagere mødt hinanden på den måde og startet forretning sammen, fortæller Lærke Kirstine Lund, der er projektleder og sektorchef i Landbrug & Fødevarer.

Book en mark finder sted på følgende steder og datoer:

  • Sønderjylland: Hos Naturmælk i Tinglev – 27. februar.
  • Odense: Hos G.A.S.A – 12. marts.
  • Aarhus: Hos Turbinehallen – 22. april.
  • Nordjylland: Hos Lille Østergaard Økologi – 14. maj.
  • Bornholm: Lokation kommer snart – 24. september
  • København: Hos Spor 10, Jernbanebyen – 8. oktober.

Læs også