Himmerlandskød hæver noteringen

Himmerlandskød har i denne uge hævet noteringen for samtlige kategorier på grund af øget efterspørgsel på eksportmarkederne.

- Handlen med okse- og kalvekød viser et stabilt mønster på hjemmemarkedet, særligt understøttet af faste aftaler med detailkæderne. Her er efterspørgslen i øjeblikket størst på traditionelle efterårsudskæringer.

Det skriver det private slagteriselskab Himmerlandskød i en meddelelse, hvor selskabet oplyser, at det for denne uge har hævet noteringen med 40 øre pr. kg for samtlige kategorier. Det skyldes øget efterspørgsel på eksportmarkederne, især på for- og bagfjerdinger.

Himmerlandskød oplyser, at eksporten til Sydeuropa foregår i et højt tempo, med Italien og Spanien som de primære markeder, hvor både for- og bagfjerdinger afsættes solidt.

- Eksporten af kalvekød til Grækenland fortsætter også med en positiv tendens, hvilket bekræfter den pæne efterspørgsel på dansk kalvekød hertil, lyder det videre.

Læs også