Nyt samarbejde mellem Brantner og Semler Agro

Allerede efter ganske kort tid på det danske marked har den østrigske vognproducent Brantner fundet sin fremtidige partner i Danmark. Det bliver Semler Agro, der bliver eksklusiv-distributør af de grønne vogne fra Østrig.

- Med Semler Agro har vi fundet præcis den partner, som vi ved kan løfte opgaven med at skabe markedsplads og langsigtet vækst for Brantner. Semler Agro har et meget professionelt setup og er på alle måder gearet og forberedt til at kunne betjene og servicere fremtidens landbrug, udtaler Allan Overgaard, salgsansvarlig hos H.B. Brantner.

Morten Skau Foged, Solution Center Manager hos Semler Agro ser samarbejdet som et vigtigt strategisk skridt.

- Vi har en strategi om at være landmandens førende samarbejdspartner og levere produkter og service af højeste kvalitet. Derfor er vi altid på udkig efter produkter, der passer ind i vores produktportefølje og som giver vores kunder den største tryghed. Med Brantner har vi fundet en leverandør af højkvalitetsvogne, som lever op til de kriterier, vi har i Semler Agro og Herborg – en del af Semler Agro.

- Vi oplever markant stigende efterspørgsel efter store og veludstyrede vogne, særligt til de større bedrifter og maskinstationer. Med Brantner får vi adgang til et meget bredt program af både kornvogne, dumpervogne og ikke mindst Power-Puch-afskubbervogne, alle af meget høj kvalitet, som vi kan stå 100 procent inde for. Nu glæder vi os til at få nogle vogne ud at køre og at vores kunder kan se vognene på Landsskuet i Herning, siger Morten Skau Foged.

Læs også