Verdenspremiere: Väderstad lancerer ny Seed Hawk 600-900C på Agritechnica

Väderstad præsenterer deres nye no-till såmaskine, Seed Hawk 600-900C, ved verdenspremieren på Agritechnica-udstillingen i Hannover. Den nye Seed Hawk 600-900C er bygget over det velafprøvede Seed Hawk skær-koncept og er designet til både det europæiske og det internationale marked.

Seed Hawk 600-900C har en stor tank med tre rum, som giver fuld alsidighed i forhold til frø og gødning. Såmaskinen bruger det utroligt præcise Fenix III-udsåningssystem til at sikre et jævnt flow til så- og gødningsskærene. Maskinen betjenes via det iPad-baserede kontrolsystem, Väderstad E-Control.

Väderstad har over 30 års erfaring i at lede no-till industrien i Canada. Väderstad Seed Hawk er kendt for sin præcision, alsidighed, og evne til at maksimere udbyttepotentialet under no-till forhold.

- Vi er glade for at kunne meddele, at et nyt medlem af Seed Hawk-familien snart vil gøre sin entré på det europæiske og internationale marked – den nye Väderstad Seed Hawk 600-900C, siger Björn Jeansson, director of seed drills product management hos Väderstad, og fortsætter:

- Seed Hawk 600-900C er en helt ny maskine, bygget op omkring det velafprøvede Seed Hawk-skær.

Betjenes via iPad

Seed Hawk 600-900C har en stor tank med tre rum, som giver fuld alsidighed i forhold til frø og gødning. Den bruger det utroligt præcise Fenix III-udsåningssystem til at sikre et jævnt flow til så- og gødningsskærene. Maskinen betjenes via det iPad-baserede kontrolsystem, Väderstad E-Control. For at sikre høje udbytter, når der sås direkte i store mængder afgrøderester eller efterafgrøder, kan Seed Hawk-skæret som ekstraudstyr suppleres med en disk, der skærer for.

- Vi ser frem til at møde landmændene på Agritechnica senere på året, hvor den nye Seed Hawk 600-900C vil blive præsenteret for første gang i verden, siger Björn Jeansson.

Den nye no-till såmaskine, Väderstad Seed Hawk 600-900C, får verdenspremiere på Agritechnica-udstillingen i Hannover til november.

Den vil kunne bestilles i slutningen af 2024, og de første serieproducerede maskiner kommer i marken i begyndelsen af 2025.

Læs også