Massey Ferguson med bredt program i marken

Med fire intense demodage i udfordrende oktobervejr satte Massey Ferguson-forhandlerne i det nordlige Jylland sig for at vise alle interesserede, hvad man får, når man køber en rød traktor i 2023.

- Vi har spændt os hårdt for de næste dage. Når vi er færdig her i eftermiddag kører vi til videre til Aars, så til Mors og fredag slutter vi i Brønderslev, siger Lars Juul, salgschef hos Brdr. Thorsen Maskincenter i Nimtofte.

Her tirsdag formiddag i en mark sydøst for Randers er togtet startet i solskin, men store mængder regn truer i vejurdsigten. Det slår dog ikke holdet fra Massey Ferguson ud, når de har inviteret interesserede i marken under overskriften »Feel the Real Deal«.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Traktorer og maskiner

I ugens tema sætter Effektivt Landbrug fokus på traktorer, udstyr og gødningsspredere. Dyk ned i teknologiens verden, fra jordbearbejdning til høst, og opdag de nyeste trends inden for landbrugsmaskineri.

Læs mere her

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også