Eneforhandler af Sip-maskiner udvider salget

Der er givet håndslag, og papirerne er skrevet under. Dermed er det på plads, at WekoAgro Machinery fortsætter som eneforhandler af Sip-maskiner i Danmark. Derudover breder de også salget ud i afdelingerne i Bording, Hoven og Lundtofte. Sidstnævnte overtog WekoAgro Machinery ved årsskiftet.

De kendte røde maskiner til græs kan nu fås i et bredere udvalg af lokationer i Jylland. WekoAgro Machinery har nemlig netop givet håndslag på, at de fremover fortsætter som eneforhandler af Sips maskiner i Danmark. Desuden ligger det nu også fast, at de røde maskiner, som tidligere blev forhandlet fra afdelingen i Hammel, nu fås både i Lundtofte, Bording og Hoven. Det skriver WegoAgro Machinery i en pressemeddelelse.

Det er Karsten Nielsen, der er markedschef for kartofler, vand og græs hos WekoAgro Machinery begejstret over:

- Jeg er meget glad for, at vi nu får mulighed for at præsentere de fantastiske Sip-maskiner i flere af vores afdelinger inklusiv den nye afdeling i Lundtofte. Vi har længe været eneforhandlere af Sip i Danmark, og derfor kender vi maskinerne ud og ind i forvejen. Vi ved, at det er kvalitetsmaskiner, som også passer særdeles godt til de store professionelle landbrug og maskinstationer, vi har i Danmark.

At WekoAgro fastholder agenturet på Sip betyder også, at Sip kommer med nye produkter, som vil være specielt tilpasset til det danske marked, hvor store professionelle landbrug og maskinstationer har stor betydning på markedet.

Nye muligheder for medarbejderuddannelse

Hos Sip i Slovenien, der producerer mere end 6000 enheder om året på deres fabrik, har man fået nye faciliteter ved hovedsædet, hvilket ifølge Karsten Nielsen giver WekoAgro nye muligheder for at videreuddanne og dygtiggøre deres medarbejdere:

- De nye faciliteter, som Sip har fået bygget, giver os nye muligheder for at tilbyde vores medarbejdere eksklusiv træning og uddannelse hos Sip, så vi kan blive endnu bedre til at udføre arbejde på maskinerne. Det bliver især relevant, når vi skal have maskinerne rundt på flere af vores lokationer.

Og det har ifølge Karsten Nielsen stor betydning, nu hvor de røde maskiner fra Slovenien kommer rundt på flere af WekoAgro Machinery’s lokationer i det midt-, vest- og sydjyske:

- På den måde kan du være sikker på, at uanset hvor, du får lavet service eller reparationer på din Sip-maskine, så har medarbejderne helt styr på maskinen.

De nye faciliteter hos Sip betyder også, at de får mulighed for at fremstille og udbyde nye og større maskiner. Eksempelvis fremstiller de verdens største bugserede skårlægger på hele 15 meter.

Der kommer maskinhandel i Lundtofte

WekoAgro Machinery har netop ved årsskiftet officielt overtaget Lundtofte Maskinservice, hvor man især har haft fokus på vandingsanlæg. Fremover bliver det dog også muligt at anskaffe sig maskiner i Lundtofte. I første omgang bliver det de røde Sip-maskiner, der kommer til at stå til udstilling i det sydjyske. Det giver ifølge Karsten Nielsen god mening, da der er mange kvægbønder i netop det område.

- Vi kommer selvfølgelig til at fastholde den service og kvalitet, som de er kendt for i Lundtofte. Derudover giver overtagelsen os også mulighed for at etablere maskinhandel på lokationen i Lundtofte. Det vil være en stor fordel for de dygtige bønder i området, da Sip leverer maskiner af høj kvalitet, som har maskiner i alle størrelser og på den måde er de også godt gearet til de store professionelle danske landbrug.

WekoAgro Machinery vil desuden forsøge at køre nogle demokørsler i den kommende græssæson, hvor de danske landmænd og maskinstationer virkelig vil få mulighed for at opleve, hvad de store røde maskiner formår. Her er det især værd at nævne den store pick-up rive, Air Robust, der har en kapacitet på hele 15 ha/t.

Læs også