Annette Bach Andersen

Revisorassistent, LandboNord

Revisorassistent, Annette Bach Andersen, kan den 1. juni 2024 fejre 40-års jubilæum i LandboNord. I 1984 begyndte Annette som elev i det, der dengang hed Han Herredernes Landboforening i Fjerritslev, som sidenhen blev til LandboNord.

Gennem de 40 år har Annette oplevet, hvordan teknologi og digitalisering har ændret arbejdsopgaverne i hverdagen markant, når det gælder både arkivering, bogføring og regnskabsudarbejdelse. Hun husker blandt andet hvordan computerens indtog på kontoret startede med én computer til deling, så en delecomputer på svingarm mellem 2 kolleger og slutteligt en PC til alle. Med den øgede digitalisering blev PC’en med tiden til en bærbar, der giver mere fleksibilitet.

Annettes arbejde indebærer, at hun har travlt i første halvår på grund af deadlines til moms- og skatteregnskaber samt årsrapporter – mens andet halvår giver mere plads til afspadsering og samvær med familien.

Annette har oplevet flere skift i sin tid i LandboNords ØkonomiRådgivning. Hun gjorde sin debut i Fjerritslev, men arbejder nu i Brønderslev. Gennem årene har mange kolleger nydt godt af Annettes store indsigt i bogføringsprogrammer og hendes viden om mange forskellige arbejdsopgaver. Arbejdsopgaverne i dag er bogføring, moms- og skatteregnskaber samt årsrapporter.

Annette laver også dataoverførsel fra diverse programmer og ind i Ø90. Hun arbejder primært med landbrugskunder indenfor kvæg og planteavl, men har også med flere kunder, der ikke beskæftiger sig med landbrug.

Kendetegnet ved en god rådgivningsvirksomhed er, at den understøtter kundernes behov bedst muligt. I LandboNords ØkonomiRådgivning har kundernes behov ændret sig i takt med, at landbrugsvirksomhederne er blevet større. Annette husker, at kundernes behov tidligere primært var bogføring - men i dag omfatter det også betalinger, fakturering og løn. Jubilæet bliver fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Side 1 af 55 (1318 artikler)Prev1234567535455Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.