Matador er klar til marken

Bednar træder ind i et nyt såmaskinesegment med præsentationen af Matador MO 6000. Maskinen er endelig klar til produktion efter intense test, som blandt andet er udført i Danmark.

Der har været nul-serier på markerne i Danmark, og det er ikke gået helt ubemærket hen, men nu er Bednar endelig klar med produktionsudgaven af deres Matador MO 6000, som præsenteres i denne uge på Agritechnica.

Den tjekkiske såmaskine, som Danish Agro Machinery har importen af, er et friskt pust i denne kategori af såmaskiner, og salgs- og produktchefen har en forventning om, at forhandlerne er klar til at køre demo med maskinen til foråret.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs mere om Marken til foråret

Optimer din forårsindsats i marken med nøje planlagt jordforberedelse, strategisk såning og effektiv implementering af efterafgrøder. Her kan du dykke ned i de seneste landbrugsteknikker og få inspiration, der klæder dig på til at maksimere din afgrødes sundhed og udbytte.

Læs mere her

Læs også