LandboNord har holdt rejsegilde på ny tilbygning

- Tanken er, at man som kunde får mere med hjem fra huset end blot det møde, man kom til, lød det fra LandboNords direktør Uffe Bertelsen. Håndværkere har siden sommeren arbejdet på at få tilbygningen op i anden sals højde.

Forleden var der rejsegilde på LandboNords nye tilbygning i Brønderslev.

Tilbygningen føjer 2.000 kvadratmeter nye kontor- og konferencefaciliteter til den eksisterende bygning, og det blev fejret af håndværkere, underleverandører, samarbejdspartnere, kommende lejere og LandboNords ansatte og ledelse.

Administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen, takkede alle involverede og glædede sig over, at det, der for fire år siden startede med et behov for mere plads, er ved at resultere i en topmoderne og multifunktionel tilbygning.

- I takt med at LandboNord og vores samarbejdspartnere i LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma oplevede stor vækst, så gav det næring til visionen om et topmoderne, multifunktionelt rådgivningshus, hvor vi kan tage gavn af hinanden. Ikke alene vil vi gerne skabe de bedste rammer for yderligere vækst i LandboNord, men også for vores kommende lejere. Det bliver rart og imødekommende med attraktive miljøer for medarbejdere og kunder. Tanken er, at man som kunde får mere med hjem fra huset, end blot det møde, man kom til, sagde Uffe Bertelsen.

Læs også