Inventar til fremtidens grise- og kvægstalde

Fremtiden Staldinventar A/S har mange års erfaring i udvikling og produktion af staldinventar i høj kvalitet. 2024 er blevet skudt i gang med flere nyheder.

Smågriseområdet i glasfiber er en af nyhederne i år fra Fremtiden Staldinventar a/s. Farebokse er et andet af specialerne inden for staldinventar hos Fremtiden Staldinventar. Fremtiden Staldinventar tilbyder også et bredt program indenfor inventar til kvægstalde. Blandt andet fanggitre og kobørster. Gyllepumper er et andet af specialerne hos Fremtiden Pumps. Blandt nyhederne i år er et feltopdelt grønt panel til stalde, der kan skæres i forskellige former og størrelser.

Man kan sagtens sige, at fremtiden er lige nu hos den danske producent, udvikler og udbyder af inventar til både grise- og kvægstalde, Fremtiden Staldinventar A/S, der holder til i østjyske Langå.

Forleden kunne virksomheden opleves blandt udstillerne i forbindelse med NutriFair-messen i Fredericia, hvor der var flere markante nyheder på programmet – sammen med flere af de kendte og anerkendte inventarløsninger, der i årenes løb har fundet vej i både danske som udenlandske stalde.

Blandt nyhederne i år er et smågriseområde med gardiner med integreret varme, så temperaturen kan reguleres. Det hele produceret i én enhed og produceret i både stærkt og renholdelsesvenligt glasfibermateriale.

- Det er en nyhed, som vi første gang har vist på årets NutriFair, fortæller Peter Bech, der er salgschef hos Fremtiden Staldinventar.

En anden nyhed er en nyudviklet og salgsklar soboks-faresti til løse søer, der er forberedt for fremtidens løsgående søer i farestier.

Blandt de øvrige nyheder i år er et nyt grønt panel til stalde, der er feltopdelt og dermed kan skæres i forskellige former og størrelser. Panelet er 22 mm og er et meget stærkt produkt, som er yderst vaske venlig. Panelet fås i flere farver.

En anden udstillet inventardel i forbindelse med grisestalde er en drægtighedsboks til inseminering. Denne boks er udviklet med stor hensyn til so komfort og samtidig et godt arbejdsmiljø for medarbejderen. Løbeboksen er især populær i forbindelse med renovering og udvidelse af eksisterende grisestalde.

Programmet inden for inventar til grisestalde spænder derudover vidt med løsninger og inventar, der blandt andet omfatter farestier, ædebokse, fratsstier, gummimåtter, riste med videre.

Bredt kvægprogram

Inden for kvæg tilbyder Fremtiden Staldinventar også et bred program indenfor staldinventar og udstyr.

I forbindelse med NutriFair var der blandt andet fokus på fanggitre, mellemgitre, spærrelåger og tilbehør som kobørster og komåtter og madrasser.

Derudover består programmet af blandt andet inventar og løsninger inden for løsdriftsstalde, foderborde, vandsystemer, sengebøjler, madrasser, måtter, kalvebokse med videre.

Rådgiver og indretter

Fælles for både inventar og løsninger/indretning til både grise- som kvægstalde er, at man hos Fremtiden Staldinventar, har en klar strategi – uanset om det er renovering/modernisering af eksisterende stalde, såvel som nybyggede stalde:

- Når stalden står der, har vi den komplette indretning. Vi tilbyder også rådgivning omkring al indretning, som vi står for, fortæller Jeannette Skjødsholm, fabrikschef, Fremtiden Staldinventar.

Stationære gyllepumper

I forbindelse med NutriFair var der også fokus på Fremtiden Pumps A/S stationære gyllepumper, der både tilbydes til el-motorer og traktorpumper.

Gyllepumperne er de tidligere stationære gyllepumper fra Samson Agro og SAK, som Fremtiden Pumps overtog i år 2012.

Gyllepumperne tilbydes i seks tommer pumperør og til individuelle tankdybder. Herudover viste Fremtiden Pumps en del tilbehør til pumpeprogrammet på messen.

Læs også