Velkommen til Kimbrerskuet

Fredag den 6. og lørdag den 7. oktober inviterer Agri Nord og NF Plus til Kimbrerskuet i Messecenter Vesthimmerland.

Der er god grund til at glæde sig.

Fredag den 6. og lørdag den 7. oktober fylder over 600 dyr og en sprængfyldt erhvervs- og maskinudstilling rammerne i Messecenter Vesthimmerland i Aars. Det sker, når Agri Nord og NF Plus i samarbejde med Messecenter Vesthimmerland inviterer til Kimbrerskuet.

- Vi har med Kimbrerskuet den ambition, at vi gerne vil forene land og by, siger Brian Otte, som er direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Det sker blandt andet, når de mange besøgende kan opleve malkekøer, kødkvæg heste, får, kaniner og 4H-dyr. Foruden de mange maskin- og erhvervsudstillere.

Som noget nyt er der i år sat et ekstra fokus på, at Kimbrerskuet gerne vil tiltrække flere børnefamilier blandt andet med et stort legeområde.

Fadøl og diesel

Fredag aften gentages succesen med »Fadøl og Diesel«, hvor man blandt andet kan sparke dæk på nogle store traktortræk-traktorer i ringen.

Som noget nyt vil man lørdag kunne nyde smagsprøver fra Tech College i Aalborg. Et tiltag, som igen skal være med til at løfte skuets ambition.

- Vi vil gerne vise børnefamilierne og byboerne, hvad der sker ude på landet, og hvad man kan bruge vores fødevarer til, siger Brian Otte.

Kimbrerskuet slår dørene op fredag den 6. oktober klokken 9.00 og fortsætter til lørdag eftermiddag.

- Vi vil gerne vise børnefamilierne og byboerne, hvad der sker ude på landet, og hvad man kan bruge vores fødevarer til

Brian Otte, direktør, Messecenter Vesthimmerland

Læs også