Hjørring og Fjerritslev dyrskuer afslører årets motiv

I år bliver publikum budt velkommen af et farverigt motiv, når LandboNords dyrskuer i Fjerritslev og Hjørring løber af stablen henholdsvis i dag lørdag den 18. maj og fredag-lørdag den 21. og 22. juni.

Dette års dyrskuer er igen i år fyldt med spændende aktiviteter, herunder udstilling af dyr og maskiner, aktiviteter for børn og spændende produkter fra lokale fødevareproducenter.

Årets dyrskuemotiv er skabt af kunstneren Tina Theilgaard, som er bosiddende i Løkken, hvor hun også har atelier. Tina er en nysgerrig og produktiv fuldtidskunstner, der hele tiden forsøger at forny sig kunstnerisk. Hun har i mange år arbejdet som grafiker, men i løbet af de sidste 10-12 år er maleriet begyndt at fylde mere og mere i hendes liv.

Tina Theilgaards dyrskuemotiv for dette år forestiller en farverig ko, et symbol på landbrug og dyrskuerne. Motivet vil pryde dyrskue-tshirten, som alle der er med til at arrangere og hjælpe til på dyrskuerne, vil være iført. Som noget nyt i år vil bagsiden af t-shirten gemme på en overraskelse i form af en qr-kode, når man scanner den med sin mobiltelefon.

Der vil være rig mulighed for at se dyrskuemotivet til dyrskuerne i Fjerritslev i dag lørdag den 18. maj og i Hjørring fredag og lørdag den 21. og 22. juni.

Læs også