Danish Agro har indgået en distributionsaftale med Exatrek

Danish Agro-koncernen har opnået rettighederne til distribution af det tyske firma Exatrek, som dokumenterer maskindata og opgaver i præcisionslandbrug på tværs af forskellige mærker.

Som nordisk distributør vil Danish Agro tilbyde Exatrek, et system der logger maskindata og automatisk genererer dokumentation for præcisionslandbrug, hvilket optimerer maskinudnyttelsen og reducerer driftsomkostningerne.

Exatrek er fremtrædende for sin evne til at fungere på tværs af forskellige maskinmærker og -modeller. Systemet kan blandt andet anvendes til dokumentation af markarbejde, såsom arbejdstimer og driftsomkostninger relateret til hver enkelt mark, maskine, opgave og medarbejder.

- Vores mål er at bidrage til landbrugets digitale udvikling. Derfor er vi glade for at kunne introducere Exatrek på vores hjemmemarkeder. Vi mener, at Exatrek har mange stærke funktioner og udmærker sig ved at være et mærkeuafhængigt system, hvilket er essentielt i det moderne landbrug, siger Jens Skifter, koncerndirektør i Danish Agro Machinery.

På længere sigt planlægges det, at Exatrek skal integreres i Danish Agro koncernens selvudviklede digitale platform, Cropline, som løbende udvikles med fokus på interaktion mellem forskellige brands og systemer.

Lanceringen af Exatrek vil finde sted i løbet af de kommende måneder, og Danish Agro vil introducere systemet på forskellige vinterseminarer i Nordeuropa.

Læs også