Rådgivningsselskab tiltrækker markant profil

Tidligere områdedirektør for Nordeas landbrugsaktiviteter på Sjælland og Lolland-Falster, Per Meinert, er tiltrådt som ny partner i rådgivningsselskabet Boje & Ladekjær.

Rådgivningsselskabet Boje & Ladekjær har fået ny partner, og det er ikke nogen hr. hvem-som-helst. Således oplyser selskabet, at Per Meinert, der i de sidste otte år har været områdedirektør for landbrugsaktiviteter hos Nordea på Sjælland og Lolland-Falster, er ny partner i selskabet.

- Per har rødder i landbruget, rådgivningsbranchen og den finansielle sektor. Denne kombination giver en bred indsigt og forståelse for de emner som er i spil, når landmanden skal agere og træffe beslutninger i en omskiftelig hverdag, udtaler partner i selskabet, Kim Ladekjær, og fortsætter:

- Han har stærke ledelsesmæssige kompetencer via lederjobs i de sidste 17 år. Det er med stor glæde, at vi sammen med Per, tager endnu et skridt i udviklingen af Boje & Ladekjær, siger Kim Ladekjær.

Udover posten hos Nordea har Per Meinert en fortid hos blandt andre DLG, Agrovi og VKST. Hos VKST havde han ansvar for bl.a. driftsøkonomi, grise og kvæg og en række andre fagområder.

Store forventninger

Hos Boje & Ladekjær er der store forventninger til Per Meinerts tiltræden i selskabet.

- Per har igennem årene haft fokus på at assistere virksomheder til at sætte ambitiøse mål og efterfølgende være med på vejen frem mod disse. I Boje og Ladekjær vil Per fortsætte i det spor indenfor virksomhedsøkonomi, strategi, investeringer, generationsskifte, finansiering, bestyrelser, ESG og rapportering til pengeinstitutter, siger partner i firmaet, Rasmus Lind Pedersen

Rasmus Lind Pedersen fortæller videre, at kunderne generelt har en tydelig ambition om at bygge ovenpå professionaliseringen af deres virksomhed og organisation og i dette også samarbejdet med deres samar-bejdspartnerne. I dette arbejde er Per et af landets bedste bud på en erfaren og bredt funderet sparringspartner.

Læs også