Fyns Familielandbrug forventer spørgelysten generalforsamling

Torsdag den 14. marts er der generalforsamling i Fyns Familielandbrug. I år er det Erling Bonnesen, der kommer som gæstetaler, og foreningssekretær Jannik Iversen forventer især, at der vil være stor spørgelyst omkring det nye udspil om en kommende CO2-afgift og de nye ejendomsvurderinger.

- Svarer-udvalget er jo netop kommet med deres udspil til en CO2-afgift, så det vil selvfølgelig stadig fylde for mange, når vi holder generalforsamling, men også de nye ejendomsvurderinger har stor betydning for mange familielandbrugere, så her bliver det spændende at høre, hvad politikerne tænker om alle fejlvurderingerne af landbrugsjord. Hvad skal vi forvente, og hvad kommer der til at ske fremadrettet?

Bestyrelsens nuværende formand Merete Hjorth Pedersen er på valg og modtager, ligesom Egon Andreasen og Henrik Drud, genvalg. Derudover håber foreningen, at der vil være et ungt menneske, der kunne have lyst til at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet.

- Vi håber, at vi kan friste en lidt anden profil, end dem vi har i bestyrelsen allerede. Det kan være en helt ung landmand, eller måske en biolog eller anden, der kan bidrage med ny viden. Det er der enighed om, kunne være spændende og lærerigt, siger Jannik Iversen.

Generalforsamlingen indledes med fællesspisning klokken 18.30, hvor foreningen er vært. Erling Bonnesen går på klokken 19.15.

Læs også